Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slovenka zůstala »uvězněná« v Praze: Kvůli kalamitě nestihne důležité vyšetření

Autor: rvs - 
2. prosince 2014
14:49

Kvůli dopravnímu kolapsu se z ní na celý den stal »bezdomovec«, navíc nestihne důležité vyšetření! Marii Valíkové ze slovenských Košic zablokovaná vlaková doprava pořádně zkomplikovala život.

Plánovala příjemnou předvánoční návštěvu Prahy. Místo toho ji čekaly dlouhé hodiny čekání na Hlavním nádraží. Vlaku domů se však stejně nedočkala.

„Přijela jsem na návštěvu k vnukovi a na dnešek jsem měla koupený zpáteční lístek. Ale vlak nejede a na informacích mi řekli, že za to České dráhy nemohou. Domů se dostanu zítra a ani to není jisté,“ popsala Blesku rozhořčená žena. Ta sice peníze za vlak dostala zpátky, celý den však neměla kde strávit. „Vnuk tady v Praze bydlí na ubytovně a z práce se vrátí až večer. Proto teď vysedávám tady, v hale nádraží,“ řekla.

Zrušené vlakové spoje ale paní Valíkové způsobily ještě větší komplikace. „Na středu jsem byla objednaná k lékaři na CT vyšetření. Musela jsem to zrušit a teď nevím, kdy se znovu dostanu na řadu. Objednací doba je i několik měsíců,“ dodala.

Video Urážky a agrese! Stovky lidí uvěznila ledovka na nádraží! - Tomáš Koníček, Tomáš Polák, Martin Pekárek
Video se připravuje ...

kinki ( 3. prosince 2014 12:32 )

Liec si svoje mindraky kdesi inde, a nie na Slovakoch. Vam Cechom asi nevyhovie nikto, ani Slovak, ani Arab,ani Poliak. Esteze vyjdete aspon sami so sebou. Dufam.

rottrek ( 2. prosince 2014 17:04 )

kdyby se vnouček nes*al do Prahy jako všichni Slováci, nemuselo se jí to stát

alenam ( 2. prosince 2014 16:39 )

Sorry ale kdyby mě čekalo vyšetření na které se člověk objednává měsíce předem, tak bych si rozhodně na den předtím nenaplánovala něco v místě vzdáleném kolem šesti set kilometrů, jelikož při cestování se může vždycky stát něco co mi znemožní včasný návrat. Stěžovat si může ta Slovenka leda na vlastní hloupost.

Zobrazit celou diskusi