Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Instruktor (28) prý sahal šestiletým holčičkám pod plavky! Co na to říká psycholog?

V tomto bazénu se odporný případ odehrál.
 (Autor: Foto autochlor.eu)
Autor: rvs - 
23. listopadu 2014
05:00

Nechutný případ! Instruktor (28) v bazénu údajně znásilnil dvě holčičky (6), které se učily plavat. Podle obžaloby jim sahal pod plavky. Hrozí mu až 12 let vězení.

Místo aby se dívky naučily plavat, mají hrozný zážitek na celý život. Muž, kterému věřily, využil jejich bezbrannosti. Podle obžaloby je deviant v bazénu osahával pod plavkami, jedné dokonce zasunul prst do přirození.

„Vzhledem ke svému nízkému věku nebyly schopny jeho jednání pochopit adát jednoznačně najevo svůj nesouhlas a účinně se bránit,“ uvádí se v obžalobě.

Odporný incident se stal letos v dubnu ve veřejném bazénu v pražském Hloubětíně. Pedofil si teď zřejmě na dlouho posedí za mřížemi. Pokud se znásilnění prokáže, může ho soud poslat do vězení až na 12 let.

Těžké dokazování

„Pokud se prokáže, že muž jednal kvůli svému sexuálnímu uspokojení a nešlo například o náhodný dotyk, jedná se podle všeho o projev pedofilie,“ uvedl psycholog Karel Humhal.

„Záleží na výsledcích gynekologického vyšetření, soud bude posuzovat i věrohodnost výpovědi dětí,“ vysvětlil.

sydnicka ( 23. listopadu 2014 21:33 )

no to jsem si myslel, ze ty se pohybujes jenom mezi "Abscheu der Gesellschaft". Na vas plati jenom ti Hooligans. Pak budes zase neco rvat o nemeckem rasismu. Ale my nejsem rasiti, jen s takovymi idioty jako ty se neda ani jinak jednat. Ty mas slabe sebevedomi, inteligenci a kazdy narod by te nejradeji poslal na Gulak a nebo na jina podobna mista.

aanitaa ( 23. listopadu 2014 19:09 )

Berlin je cikan . A rad tady na diskusi zastupuje nase mile hnedocechy !

aanitaa ( 23. listopadu 2014 19:06 )

Chudak zustane chudakem , vubec ho neres , je to hrozny ubozak . Neumi ani cesky a ani nemecky .

lensim ( 23. listopadu 2014 18:32 )

Však tam jel jen za prací a dělá mezi Turkama a už si myslí,že je Němec,ale už podle chování je to Čech jako vyšitej.. Je to jen další chudák,který si tu lečí svoje ego,jestli tedy nějaké má..

berlin71 ( 23. listopadu 2014 15:51 )

sydnicka:Ty ku.rvo jedna jestly se nachazis v Berline tak se spolu muzem sejit treba Neukölln, Kurfürstendamm nebo na Zoologischer Garten . Ty ceska kurv.vo prid a muzem se seznamit. Naucim te slusnemu chovani ty slapko jedna roz.prcana .

Zobrazit celou diskusi