Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Policajt napadl řidičku, protože neměla na autě nálepku o emisích: Jeho další oběti promluvily!

Autor: shp - 
17. října 2014
08:37

Celým Slovenskem otřásl případ policisty Ľuboše Tiefenbacha, který napadl a zpacifikoval řidičku tak drsným způsobem, jako by byla vražedkyně nebo drogová dealerka. Ona přitom jen na autě neměla nálepku o emisích. Teď promluvily další oběti krutého policisty-wrestlera, kterému hrozí, že přijde o místo...

Tiefenbach, který se věnuje wrestlingu, se do centra pozornosti nedostal poprvé. Policejní inspekce ale řeší jeho poslední zákrok v Bratislavě. Křehkou ženu spoutal při běžné silniční kontrole. Celý zákrok si natočila její dcera, která nevěřila vlastním očím.

„Bohužel, nemůžu se k tomu vyjádřit. Je to hloupost,“ zněla jediná slova policajta, se kterým »měli tu čest« i další Slováci. Redakci Nového Času kontaktovalo více lidí, kteří mají s tímto policajtem podobné zkušenosti.

„Svalil mě na zem a spoutaného mě kopal do hlavy a těla. Nepřestal, dokud jsem nebyl v bezvědomí. V nemocnici s tržnými ranami na tváři, nadvakrát zlomeným nosem, otřesem mozku a krkem celým od modřin, jsem se dozvěděl, že jsem obviněný z napadení veřejného činitele,“ prohlásil Vladimír, kterého zastavili kvůli porušení dopravních předpisů.

Tento případ je nadále prošetřován. Tiefenbacha nyní čekají psychologické testy a hrozí mu vyloučení od policie. Ta potvrdila, že byl v minulosti již několikrát trestaný. Na adresu brutálního policajta si stěžují především taxikáři.

„Když jsem dělala taxikářku, skončila jsem tváří na kapotě, protože jsem mu odporovala, když mi chtěl vzít řidičák. To vše kvůli tomu, že moje pneumatiky neměly vzor, který předpisuje zákon,“ řekla majitelka taxislužby, která se bála říct své jméno.

Problémy policisty, který se věnuje wrestlingu a chvaty poté praktikuje na občanech, se týkají i vyšších kruhů. Podle informací Nového Času loni verbálně napadl arabského diplomata.

lobotom ( 22. října 2014 00:46 )

Nevim čemu věřit, ale ony jsou ženský v poslední době taky dost agresivní, a když se navíc přizná že odporovala, tak si za to může tak trošku sama. Myslela si že s kozama dosáhne beztrestnosti, ale narazila.

panbaron ( 17. října 2014 11:08 )

U uniformovane policie(nemyslim kriminalku) nikdy nedelal nikdo inteligentni.

xxyy ( 17. října 2014 10:55 )

Je pravdou že takovýhle gauneři a ti co buzerují bez důvodu a ti úplatní, policii ničej neustále pověst. Jak mají lidi policisty respektovat, když je to z velké části stejná póvl jako galerka?

xxyy ( 17. října 2014 10:51 )

Násilník nedržící se předpisů, nekontrolující svoje násilnické chování je podle tebe pořádný policajt? No ty musíš být stejný dobytek jako on

Zobrazit celou diskusi