Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Chlípný kněz Pavel měl zneužívat dvanáctiletou dívku: Ukrývá se v klášteře!

Autor: shp - 
2. října 2014
19:26

Měl být jejím duchovním rádcem, ale on jí vyznal zvrácenou lásku a začal jí zneužívat. Nebohé dívce bylo přitom teprve dvanáct let. Soud ve slovenské Nitře začal projednávat případ chlípného kněze Pavla, který je obviněný ze sexuálního obtěžování školačky. Kněz se zatím ukrývá v klášteře.

Farář se k případu odmítá vyjadřovat, matce dítěte se však vloni omluvil. Kněz měl podle obžaloby zneužívat tehdy dvanáctileté děvčete od listopadu 2011 do září 2012. „Jsem nevinný, ale ve věci obžaloby nebudu vypovídat,“ prohlásil obviněný. Zároveň odmítl dohodu o vině a trestu.

Na zvrácenosti, které měl kněz dělat s nebohým děvčátkem, přišla její matka. Nejdřív si všimla v dceřině mobilu divné SMS, ve které jí farář vyznává lásku. Když však objevila její deník plný zvláštních poznámek, téměř omdlela.

„Měla v něm napsané, jak ji chytal, líbal, vysvlékal a hladil,“ řekla zděšená matka. Po provalení aféry zažívá rodina hotové peklo. „Téměř všichni nás odsoudili, dcerka se nemohla venku ani ukázat. Lidé na ni neustále křičeli, uráželi ji a ponižovali,“ dodala.

Soud s knězem nadále pokračuje. V případě prokázání vinu mu hrozí odnětí svobody od tří do deseti let. Kněz se podle zjištění Nového Času ukrývá v klášteře v Ivance u Nitry.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

moiaza ( 3. října 2014 00:10 )

On není pedofil. Toto je ta pravá tvář církve.

alfasamec ( 2. října 2014 21:42 )

Myslím, že Pavlík není žádný pedofil, ale jenom je trošku nedočkavý...

reknirmareno ( 2. října 2014 20:48 )

A tam mu jiz nedaji divenku(snad) a ani pocitac.

reknirmareno ( 2. října 2014 20:47 )

Nepochopil.

ooo.4 ( 2. října 2014 20:25 )

Tobě se to soudí, když jsi se zřejmě jako úchylný prase nenarodila/a. Někudy to musí ven. A co ti ostatní. Snad celý Vatikán nesestává jen ze samých impotentů. To by byla ale moc velká náhoda.

Zobrazit celou diskusi