Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pes se proměnil v kámen: Dramatická záchrana chlupáče, který spadl do asfaltu!

Autor: shp - 
1. října 2014
18:05

Psí zvídavost je bezmezná stejně jako nebezpečná. Na vlastní srst se o tom přesvědčil hafan z Indie, který spadl do žhavého asfaltu. Ten na něm začal tuhnout a měnit ho v živoucí kámen. Začala záchranná akce o život němé tváře...

Zoufalého pejska spatřil kolemjdoucí v indickém Rádžasthánu. Nebohé psisko spadlo do žhavého asfaltu na silnici a nemohlo se pohnout. Muž proto zavolal do zvířecího záchranného centra, jehož dobrosrdeční zaměstnanci na místo přijeli, aby udělali vše, co je v jejich silách, aby psa zachránili.

Dobrodinci psa opatrně z asfaltu vytáhli a přesunuli ho na pytlovinu. Začala dramatická záchrana paralyzovaného zvířete, na jehož srsti začal asfalt tvrdnout a tvořit tvrdý krunýř. Zachránci na psa lili malé množství rostlinného oleje, kterým se snažili zasychající asfalt z pejskovy srsti odstranit.

„Asfalt byl tvrdý jako kámen,“ prohlásil jeden z mužů, kteří se snažili hafanův život zachránit. Odstraňováním zasychající asfaltu nakonec strávili dva dny, ale podařilo se! Pejsek přežil a jeho hnědá srst byla očištěna.

0707 ( 2. října 2014 12:43 )

Chvála panu bohu, že narazil na dobrého člověka a ne na dementního sobeckého vypatlaného skurvisyna!!!!!!!! Ať žijou dobří lidé a dementní ***i chcípaj, takové příroda nepotřebuje!!!! Pejskovi přeji už jen pevné zdraví a rozumného panička

zprdelechlup ( 2. října 2014 00:26 )

Umýt, stáhnout z kůže, zasolit a obložit zeleninou a za občasného přilévání červeného vína dusit na mírném ohni!!!

miap ( 1. října 2014 22:56 )

miap ( 1. října 2014 22:55 )

miap ( 1. října 2014 22:54 )

Zobrazit celou diskusi