Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Rodiče vyhodili z autobusu: Dceři zpívali písničku o prasátku, která pobouřila muslimy

Autor: štš - 
29. září 2014
05:19

Písnička z kresleného seriálu se v anglickém Sheffieldu stala předmětem ostrého sporu mezi manželským párem a muslimskou cestující. Tu totiž pobouřilo, že Nick Barnfield a Sarah Cleaves při písni z animovaného seriálu Prasátko Peppa chrochtali, což ji kvůli její víře urazilo.

Mladí rodiče chtěli utišit svou autistickou dcerku (1), která v autobuse neustále plakala. Rozhodli se proto zanotovat jí melodii z jejího oblíbeného Prasátka Peppy, jejíž součástí je i chrochtání. Ovšem ve chvíli, kdy Nick a Sarah začali dělat prasečí zvuky, ozvala se vedle sedící dáma, vyznávající islám.

Muslimové totiž nesmějí jíst vepřové maso a žena tak nejspíš chrochtání brala jako urážku. Zašla k řidičovi, zpívající rodiče označila za rasisty a žádala, aby byli z autobusu vyhozeni. Šofér kupodivu souhlasil!

Nickovi a Sarah sdělil, že nechce řešit žádné náboženské spory a poprosil je, aby si raději vystoupili. „Bylo to neskutečně ponižující. Ani si nevyslechl náš názor, uslyšel slovo rasismus a okamžitě nás měl za gaunery,“ kroutí hlavou Nick. Incident teď řeší policie.

glindel ( 16. října 2014 14:16 )

 Ani se nedivím, že z nich mají střeva v kalhotech.. Je to necelý 2 roky, co tam tihle zmetci z Východu popravili mladého vojáka.. Řidič se bál o sebe i o svou rodinu.. Ale na druhou stranu, neschvaluju jeho jednání vůči mladé rodině

217radi ( 29. září 2014 16:07 )

Prdyvrdy, my ale nepotrebujeme tvuj rozumet,tak nas neurazej! Jsi velmi agresivni ,

217radi ( 29. září 2014 16:04 )

Tady si lide samy sobe nalhavaji,jelikoz jsou pohodlni a hystoricky a logicky premyslet je pracne, musi se k tomu pouzivat hlava a mozek(kdyz se v te hlave nachazi)!!!!!

217radi ( 29. září 2014 15:43 )

217radi ( 29. září 2014 15:36 )

Vy nemáte koho umravnovat! To neni ve vasi pravomoci! Mne jsou mylejsi jakekoliv jine zvuky nez nezaopatrene kricici dite

Zobrazit celou diskusi