Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Odpočívej v pokoji: Policistovo poslední sbohem čtyřnohému parťákovi, který mu zachránil život!

Autor: shp - 
6. září 2014
22:31

Policejní ovčák Kye (†3) měl více odvahy než leckterý člověk! Vrhnul se na prchajícího zloděje, který ohrožoval jeho páníčka, policistu Ryana Starka. Zachránil mu život, ale sám při zásahu zahynul.

Hrdinnému pejskovi policisté uspořádali pohřeb se všemi náležitými poctami. Zúčastnilo se ho na tisíc lidí a nechyběli ani další policejní hafani.

Sám Ryan Stark se neubránil slzám, když svého parťáka pohřbíval. Kye podlehl několika bodným ranám, které utržil, když skočil na prchajícího zloděje.

Stark sice poté kriminálníka zastřelil, ale ovčákovi již nebylo pomoci. Na tohohle čtyřnohé odvážlivce však nikdo jen tak nezapomene.

rudyptak48 ( 7. září 2014 12:34 )

u nás jsou zákony takové, že míň chrání lidi než zvířata. Za smrt člověka někdo dostane 1 rok někdo doživotí, záleží, zda je člen vládnoucí strany, zda je celebrita, zda má hromadu peněz a známých ap. Pokud tuto podporu nemá, dostane doživotí. Pokud ji má, dostane třeba 1 rok, nebo odejde od soudu volný jako pták a může vraždit dál.

gsdog ( 7. září 2014 08:59 )

Muj odkaz je z Kanady v zari 2013 byl v Edmontonu pobodan a usmrcen policejni pes ve sluzbe jmenem Quanto.Po tomto incidentu je tu zakon tvrdsi,dotycny dostal 26 mesicu vezeni a po propusteni nesmi vlastnit psa po dobu 25 roku.Zajimalo by mne jake jsou zakony u Vas v Czech Republic?

andorea ( 7. září 2014 06:44 )

Pěkné, že parťáka uctili. Zasloužil si to.

prycsvladou ( 7. září 2014 05:49 )

Srovnávat odvahu psa s odvahou člověka se mě malinko nelíbí vy hova-da z blesku.ten pes určitě netušil ,že nůž ho může zabít.

Zobrazit celou diskusi