Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vymahači dluhů zasekl krumpáč do auta: Mé rodině vyhrožovat nebudeš!

Vyděrač skončil s krumpáčem ve střeše auta
Vyděrač skončil s krumpáčem ve střeše auta  (Autor: Pavel Ryšlink)
Autor: rys - 
5. září 2014
12:45

S krumpáčem ve střeše auta skončil před několika dny v Olomouci vymahač dluhů, který se snažil vyhrožovat dlužníkovi. Ten měl totiž pro strach uděláno a názorně vymahači vysvětlil, že vydírat se nedá.

Podle dobře informovaného zdroje blízkého policii si dal vymahač dluhů s jistým dlužníkem schůzku v centru Olomouce. Muž sice své dluhy splácel, věřitel však chtěl, aby splácel víc.

Dlužník se snažil vymahači vysvětlit, že větší částky splácet nemůže. Na to mu vymahač řekl, že v tom případě zlikviduje jeho rodinu.

Vydíraný chlapík se rozhlédl, od nedaleko pracujících kopáčů si půjčil krompáč a se slovy: „Tak ty mně budeš vyhrožovat?“ ho zaťal vymahači do střechy auta. Potom dodal: „Tak, a zkus to na mě ještě jednou.“ Potom odešel a od té doby má od vymahačů dluhů klid.

Podle oficiální policejní zprávy poškodil automobil neznámý pachatel. „Vyšetřujeme to jako poškození cizí věci neznámým pachatelem. Majitel odhadl škodu na 80 tisíc korun,“ sdělila olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková s tím, že případ nijak nesouvisí s jarním útokem krumpáčem na auto olomouckého státního zástupce.

kabuto ( 5. září 2014 20:47 )

Dlužník se snažil vymahači vysvětlit, že větší částky splácet nemůže. Na to mu vymahač řekl, že v tom případě zlikviduje jeho rodinu.Jediný správný postup, který bohužel dlužník neudělal je schůzku nahrát ve formě videa nebo zvukového záznamu pro svou ochranu a s tímto záznamem zajít na policii a podat trestní oznámení na vymahače nic víc se k tomu nedá říci.

deratizator ( 5. září 2014 20:37 )

deratizator ( 5. září 2014 20:25 )

A ty vygumovenej ***

deratizator ( 5. září 2014 20:25 )

to nezvládne, na to mu jeho pidimozeček nestačí

deratizator ( 5. září 2014 20:24 )

Výši splátky určuje soud, ty tupohlavé jelito.

Zobrazit celou diskusi