Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kam se hrabe Hollywood: Dramatický pád stíhačky! Na zemi zabila malého chlapce

Za pádem stíhačky stojí nejspíše technická chyba.
 (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
5. září 2014
07:02

Let stíhačky Mig-21 nad východní Libyí skončil katastrofálně. Stroj postihla pravděpodobně technická porucha a zřítil se na město Tobruk. Dramatický pád se podařilo zachytit na kameru.

Proč se stroj zničehonic zřítil, není jasné. Vše nasvědčuje ale tomu, že ji postihla zatím neznámá technická porucha. Stroj se k zemi skácel během několika vteřin a dopadl na město Tobruk.

Pilot Rafa Al-Farani se nestihl katapultovat a při neštěstí zemřel. Mrtví ale byli i na zemi. Údaje agentur se liší. Podle Reuters na zemi zahynuli tři lidé, podle AFP dva.

Zdroje se však shodují, že je mezi oběťmi malý chlapeček. Několik dalších lidí utrpělo zranění.

zdrclamrdka ( 5. září 2014 11:22 )

rusáci byli jenom první ve vesmíru a teď když amerikáni strčili do muzea raketoplány tak jim na ISIS vozej svýma raketama - teda ruskýma vodu, vodku, chleba a okurky, aby amíci na tý stanici nechcípli hlady, ty blbe

bre-burda ( 5. září 2014 09:31 )

"Stroj se k zemi skácel ..." To zas psal nějaký intelektuál co viděl češtinu z rychlíku. Skácet se může strom, socha, stožár nebo jiný vysoký předmět. Nikoli letadlo. Nu ale co - howno nebo fík, jen když to křupne! Že?

zabibol ( 5. září 2014 09:05 )

Technická závada? Celé Rusko je v technické závadě, nejenom tyto kraksny, které tam vyrobili. Rusáci ani nic vyrábět neumí a Putler to dobře ví. Proto stále napadají a okupují okolní státy a drancují všechno, co se vydrancovat dá.

bizon_pepa ( 5. září 2014 08:18 )

Jak by řekl dopravní expert Huml. Celé je to přesně v režii CIA.

Zobrazit celou diskusi