Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bizarnost na Ukrajině: Rodina s dítětem na procházce mezi troskami letadla!

Autor: tp - 
26. července 2014
11:00

Rodinu s babičkou i dítětem vyfototili na procházce mezi troskami letadla MH17 na Ukrajině. Kromě plechu a zavazadel se však po okolí stále válí mrtvá těla. Po krádežích cenností a záhadném mizení peněz z účtů mrtvých je to jen další bizarní obraz z krizí zmítané Ukrajiny.

Separatisté, kteří kradou cenné věci mrtvých na Ukrajině, řasenka, kterou se líčí jedna z teroristek a chlubí se tím na Twitteru, nebo stížnosti lidí, že z účtů obětí letu MH17 mizí peníze, to není vše. Ke všem těmto nepochopitelným činům přibyla další neuvěřitelná věc. Mezi troskami a mrtvými těly se v poli plném trosek procházela ukrajinská rodina. V klidu, bez ostychu a s dítětem v náručí.

Úcta a smutek jdou stranou po dlouhém utrpení civilního obyvatelstva a ti se poté uchylují k takovým činům. Pro okolní svět něco neuvěřitelného, pro Ukrajince zřejmě každodenní rutina. Konflikt tak spíše připomíná válečný stav, kdy je pro přežití nutné udělat i ty nejodpornější věci. Mezitím vrcholí nejen přestřelky mezi separatisty a armádou, ale i mezi Ukrajinou a Ruskem (společně se separatisty), kdo za neštěstí může.

Dlouhotrvající konflikt prozatím nemá konce a jakých obrazů se dočkáme, to je těžké předpokládat. Mrtvoly na ulicích, okrádání obětí, odvoz těl vlakem nebo rodina na procházce mezi troskami letadla, ve kterém zahynulo 298 lidí... to zřejmě ještě stále není pomyslný vrchol.

scaramonte ( 27. července 2014 17:51 )

Je to fakt póvl! Ale stydět se fakt nestačí ... myslím že na pomalou a mučivou smrt maj nesporný právo!

gabreta ( 26. července 2014 17:29 )

Jen pro zajímavost a můžete si vybrat pohled sami: http://www.novarepublika.cz/2014/07/novinarsky-hyenismus-tupost.html

zabibol ( 26. července 2014 17:28 )

Nejhorší jsou čeští komunističtí kolaboranti.

gabreta ( 26. července 2014 16:43 )

Souhlasím že kolem neplavaly mrtvoly. Ale zase v New Orleans nebyla válka! A ta jak známo otupí lidi a mění charaktery. Ukroši kolem sebe mají mrtvejch dost, aby je to vyvedlo nějak z rovnováhy! To je ostatně vidět na všech bojištích 21 století a Ukrajina není výjimkou!!

anka ( 26. července 2014 15:37 )

aby nemusela do ruska...

Zobrazit celou diskusi