Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Janečkova zvláštní obhajoba: Před jízdou jsem pil víno! Proč radši nepíšete o volbách?

Janeček má rád luxusní auta, jedno z nich si ale naboural.
 (Autor: archiv Blesku)
Autor: ljš - 
17. července 2014
18:22

Boural, nadýchal 0,14 promile a pak o tom velmi dlouho mlčel. Po dvaadvaceti hodinách ale miliardář Janeček ticho prolomil. Kdo však čekal omluvu nebo sebereflexi, ten se spletl. Bojovník proti zlojedům se rozčiloval nad tím, že se píše o něm a ne o změně volebního systému...

"Včera jsem se střetl s osobním vozem. Škoda nebyla velká, nikomu se nic nestalo, přesto jsem se sám rozhodl zavolat dopravní policii," začal Janeček své vyjádření k nehodě, po níž policisté zjistili, že pil.

Přestože hladina alkoholu v dechu, byla skutečně nízká, jen 0,14 promile, očekávalo se, že Janeček nad tím, že po požití alkoholu sedl za volant, vyjádří lítost a začne si sypat popel na hlavu. K tomu ale nedošlo.

"Kdybych nebyl účastníkem nehody, skoro bych si myslel, že jsem měl tři promile a pak přejel dítě. Vypil jsem skleničku vína, dvě hodiny před tím, než jsem sedl za volant," rozčiloval se a  začal kritizovat média, která o incidentu informovala.

Místo omluvy tak přišlo doporučení, o čem by novináři měli psát na místo o něm. "Je na pováženou, jaké informace čtenářům média předkládají a jak je to pak ovlivňuje. Stálo by za to, kdyby se v médiích věnovali tématům, která jsou pro naši společnost zásadní a mohou ji posunout dopředu. Takovým klíčovým tématem je změna volebního systému," uvedl.

alex0800 ( 18. července 2014 12:46 )

Loutka totalitního establishmentu si hraje na uraženou a najednou se mu nelíbí, jak pracuje česká prozápadní propaganda.. Když psali v jeho zájmech, tleskal jim jak cvičený zfetovaný lachtan, ale pozor, když rejpnete pisálci do jeho mikroega Zlojed křičí a kope kolem sebe jen pro svou vlastní hloupost. Skutečně by Evelyn měl promyslet, zda už tuhle okoukanou loutku nevyměnit, jak již měl dvakrát v plánu a ono se tak stane a pak už o pseudo-miliardáři sotva něco uslyšíme.. Jen se podívejte, milí zlojede Janečku, jak končí loutky establishmentu, když se znelíbí svým majitelům viz Sarkozy, Jackson, různé jiné celebrity aka Eminem, Britney a podobné.. Záhadně páchají sebevraždy, dostávají "infarkty", nefetující si střelí zlatou, končí v klecích za drobné delikty, když jim předtím procházeli i krádeže, vraždy apod.. Celkem k zamyšlení, zda za to těch pár minut slávy stojí ;-)

modroro ( 18. července 2014 11:42 )

0,14 promile, to je jako co? Kapky na kašel obsahující alkohol? Okurková sezóna.

evita5555 ( 18. července 2014 09:43 )

Ak niekto stretne teba, mal by okamžite volať sanitku a do Bohnic s tebou, lebo tam patríš.

evita5555 ( 18. července 2014 09:42 )

Asi vieš o burze veľké houno ptáku.

rudyptak48 ( 18. července 2014 09:26 )

Ten, kdo přijde k penězům machinacemi s cennými papíry na burze, nemůže být čestný člověk. Má oproti jiným zlodějům jen tu výhodu, že mu to o něco víc myslí. A takový hochštapler pořádal po celé republice spanilé zájezdy, prý za vlastní peníze, aby bojoval proti korupci. Stačí však malý prohřešek s pítím a snaží se všechno zamést pod koberec. Nějak dlouho mu trvalo, než si připravil svou obhajobu, proč sedl za volant s alkoholem v krvi. Líbí se mi jedna básnička a hodí se i na pana Janouška a jemu podobné spasitele... KURVA (Svlékání prstenu) - Karel Chlumec Kdo dvakrát lhal ti, zalže ti znova, kdo dvakrát podvedl, podvede zase. Hovězím zvykem kráva se chová, vepřové způsoby má jenom prase. Kdo heslo má v krvi „Co můžeš – urvi“, kurvil se vždycky a zase se zkurví....

Zobrazit celou diskusi