Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zloději Pat a Mat: Krádeží si přišli na menší peníze, než je bude stát oprava auta, které si poničili!

Autor: tp - 
7. července 2014
06:30

(Ne)povedenou loupež předvedli dva zloději ve Velké Británii. Chtěli ukrást parkovací automat, do kterého najeli autem a následně naložili do auta. Nejen, že jim krádež trvala několik dlouhých minut, ale oprava auta a parkoviště po krádeži stála pětkrát více, než vůbec v automatu bylo.

Parkovací automat se stal cílem dvou zlodějů, kteří si však na velké peníze nepřišli. V zařízení bylo jen několik desítek tisíc korun, avšak najeli do něj vlastním autem, které si poničili. Napoprvé se jim to zrovna nepodařilo a tak vše museli opakovat. Při krádeži, která trvala několik dlouhých minut je vidělo několik dalších lidí a za nimi v klidu seděl v autě náhodný muž, který zavolal policii.

Po zadržení jednoho z pachatelů policie řekla, že oprava auta a místa pro parkování by zloděje stála asi 150 tisíc korun, ovšem v automatu bylo pouze něco kolem 35 tisíc. Krádež byla navíc zaznamenána na kameru, takže nebylo těžké vypátrat Wesleyho Bristowa (25), kterého už znali policisté z dřívějších krádeží a kšefty s drogami. Nakonec dostal 2 roky natvrdo a po druhém muži se pátrá.

Video z krádeže automatu:

obluda.pb ( 7. července 2014 18:32 )

Tak já nevím, ten náhodný přihlížející je ten, co odvezl jednoho z pachatelů...? To jsem z toho muflon

Zobrazit celou diskusi