Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Taková nenormální rodinka: Takhle žije rasistický Ku-Klux Klan!

Autor: shp - 
9. června 2014
06:07

Maminka Amanda, tatínek Sam a jejich synové Mike (14) a Dustin (11) vypadají na první pohled jako normální rodinka. Jenže skutečně jen na ten první. Jsou totiž členy nechvalně proslulé americké rasistické organizace Ku-Klux Klan.

Společně jezdí na sjezdy organizace, otevřeně propagují rasismus, zpívají xenofobní písně a tradičně zapalují dřevěné kříže. Všichni jejich přátelé jsou rasisté. Ku-Klux Klan nyní cvičí v kempech své muže k zacházení se střelnými zbraněmi.

Připravuje se na Rahowu neboli svatou rasovou válku. „Je to něco, co žádný klan ještě předtím neudělal. Organizujeme tréninky v přežití, se střelnými zbraněmi i v boji beze zbraní,“ prohlásil Sam.

Právě on je jeden z šesti hlavních řečníků Ku-Klux Klanu, který je proslulý svými nenávistnými proslovy proti černochům. Co za poděs vyroste z jeho dětí, je lepší raději nedomýšlet.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mildadaleko ( 18. července 2015 04:04 )

 Czrus to nema cenu vubec komentovat. Nauč se pravopis a potom zacni chodit do skoly. No a marti33 má úplnou ale opravdu úplnou pravdu. A to nejsem rasista. Jen nemám rád ***y.

ivuska1 ( 9. června 2014 20:56 )

marti33

ivuska1 ( 9. června 2014 20:55 )

je nejvyssi cas

ivuska1 ( 9. června 2014 20:54 )

Michelle Obamová pri jejim projevu, verejne vystoupila jako rasistka !!! Nechapu bilou rasu , ze je tak slepa a neskutecene naivni Muslimove a cernosi zacinaji byt v prevaze. Za par let a nebude to tak dlouho trvat se bude bila rasa trast starchy o zivot.

czrus ( 9. června 2014 20:18 )

Cesi VY ste katolici , a to hle na foto je smece , to hle je banba blbcou co brzo bude vas zabijet , inom proto ze ste nejsou s nima zajedno, stejna banda je svedki jehovy , tam sou totalni volove , peru lidjam mozek , ja osobne byl par krat u jehovych, tak inom keci keci , nic sem inoho ne slysel , a hdis sem dal pru otazek tak me vyhodili , ze moc hityj a nepatrim k nim , voni potrebuji volove , aby s nich cucat prachi ..........

Zobrazit celou diskusi