Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dojemné video: Syn pořídil tátovi vysněné auto, slíbil mu ho už v 8 letech!

Autor: INT, lm - 
8. června 2014
16:18

Málokdo z nás přikládá dětským slibům velkou váhu. Možná ale přehodnotíte svůj názor až uvidíte toto dojemné video, které zachycuje srdceryvný moment, kdy syn předává otci vysněné auto, které mu slíbil v osmi letech. Nahrávka obletěla celý svět a zahřála u srdce miliony diváků.

Roger King (57) vyrostl jako jedno ze sedmi dětí ve velmi chudé rodině. Už jako malý si zamiloval Chevrolet Bel-Air z roku 1957, tedy z roku jeho narození. "Nikdy si nemyslel, že by byl schopen vlastnit svůj vysněný vůz, ale neustále o tom mluvil," přiznal syn Michael (31) na sociální síti Reddit. Tehdy osmiletý chlapec tatínkovi slíbil, že mu k 57. narozeninám vysněné auto koupí. Rogera by ale nejspíš ani ve snu nenapadlo, že tento dětský slib bude někdy splněn.

"Pracoval jsem 60 hodin týdně v továrně po několik měsíců, abych mu auto mohl dopřát," přiznal Michael s tím, že auto už pro jistotu koupil dva roky před 57. narozeninami. Když Roger viděl svůj slíbený narozeninový dar, propukl ve šťastný pláč. Vysněné auto dokonce políbil. Dojemné video, na které se můžete podívat i vy, už shlédlo skoro šest milionů lidí z celého světa.

Roger sice není biologickým otcem Michaela, ale ten ho jako skutečného otce bere. "Můj pravý táta mě a mámu opustil, když jsem byl dítě," vysvětluje. "Táta (Roger) je pro mě vším. On je ta nejlepší věc, která se mně i mojí mámě přihodila a doufám, že můžu být alespoň z části takovým mužem, jako je on," přiznává hrdě Michael.

donlabuznik ( 13. listopadu 2018 18:00 )

Ahoj, musím se vám pochlubit, nedávno jsem si na https://www.truck1-cz.com/ také našel svoje vysněné auto, ford mustang. Domluvil jsem se s prodejcem, že si jej dnes vyzvednu. Jel jsem pro něj až do Německa a musím říct, že to opravdu stálo za to. Není lepší auto, dává tolik zážitků, pravděpodobně jsem se do něj zamiloval

w.mojko ( 8. června 2014 17:20 )

to za mnou deti chodili neustále a vypytovali sanapr." Mami, čo je to šprcguma?" prvá odpoveď,ktorá ma napadla bola, gumka do gumipušky...ale až na výnimky som vždy dávala odpovede,aby im deti úmerne veku porozumeli. Teraz odpovedajú oni mne-pretože sú mudrejšie a vzdelanejšie-a žijú dobou...

podlesni ( 8. června 2014 16:52 )

Byl asi nadmíru dobrý otec, že mu jeho starostlivost syn takto oplatil. On je každý svého štěstí strůjcem a pan Roger si může blahopřát, zřejmně skutečně vychovával a ne jen rozkazoval bez vysvětlení, pak se sice hovoří o tom, že děti rodiče jen zneužívají, či vysávají až do smrti, ale já např jen slyšela, když jsem se na něco chtěla zeptat, podívej se do slovníku a já mám pravdu, protože jsem máma. Od otce pak jen: Běž za mámou... No bydlení, jídlo a ostatní opateru jsem též měla dle možností, ale je to to pravé rodičovství????

w.mojko ( 8. června 2014 16:30 )

Tak by to malo byť- a nie vyciciavať rodičov do smrti

Zobrazit celou diskusi