Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Další florentské monstrum: Vrah znásilnil ženu a „ukřižovanou“ ji pověsil z mostu!

Šestadvacetiletá Andrea Cristina se stala obětí sériového vraha.
Šestadvacetiletá Andrea Cristina se stala obětí sériového vraha.  (Autor: EPA)
Autor: pom - 
8. května 2014
17:21

V Itálii řádí sériový vrah! Pod mostem poblíž Florencie leželo tělo šestadvacetileté prostitutky. Byla nahá, připoutaná ke kovové trubce v poloze podobné ukřižování... Zvrácený maniak přitom už na tomtéž místě řádil před rokem!

Šestadvacetiletá Andrea Cristina Zamfir si před smrtí musela projít hotovým peklem! Stala se totiž obětí zjevně šíleného sériového vraha. Když ji našli, ležela nahá pod mostem, přivázaná k železné trubce v podobné poloze, jako by byla ukřižována.

Prostitutku Andreu Cristinu našel v neděli pod mostem v Ugnanu nedaleko italské Florencie náhodný cyklista. Zvrácený maniak, jenž ji zavraždil, ji stihl ještě před smrtí celou svléknout, na nohou jí nechal jen cvičky a ponožky. Jeji šaty a kabelka byly nalezeny u silnice asi o půl kilometru dál.

Sériový vrah?

Italská policie se obává, že v regionu řádí sériový vrah podobný tzv. florentské příšeře, sériovému vrahovi, jenž mezi lety 1968 a 1985 zabil v Itálii celkem 16 lidí. Nikdy však nebyl dopaden. Smrt Andrey Cristiny vyšetřuje tentýž prokurátor, jenž byl nasazen i v případu florentského monstra.

Policisté mají i tentokrát důvod se domnívat, že má čin na svědomí sériový vrah - a že by mohl ve svém řádění pokračovat. Zhruba před rokem byla totiž na tomtéž místě a dokonce i v podobné poloze nalezena šestačtyřicetiletá prostitutka. Ta však útok maniaka přežila, ačkoliv musela kvůli vnitřním zraněním, jenž jí pachatel při znásilnění způsobil, strávit tři týdny v nemocnici.

Poskytla dokonce popis pachatele: malý, baculatý, plešatý muž kolem padesátky, s bílým vozem, italsky mluvící. Policisté však zatím pátrají marně. „V tuto chvíli můžeme předpokládat, že máme co do činění s pachatelem, jenž zabil prostitutku. Naše vyšetřování by mělo také zjistit, zda existuje souvislost mezi touto smrtí a případem, jenž se stal před rokem,“ řekl jeden z vyšetřovatelů deníku Daily Mail.

Tělo Andrey Cristiny bylo zohavené: ještě před smrtí byla sexuálně zneužívána, modřiny na pažích a zádech dokazují, že se pokoušela vymanit. Podle policejního inspektora zemřela pomalu a velmi bolestivě na vnitřní krvácení.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jana999 ( 9. května 2014 08:58 )

tak všechny malý, baculatý, holohlavý nahnat na DNA a mají ho. Teda nevím, kam jezdíte ale italové jsou moc hezcí vysocí kluci, toto bude asi ze sicílie

kodlofon ( 8. května 2014 23:34 )

Treba HIV mohla taky nakazit pak set zenatych.

kodlofon ( 8. května 2014 23:33 )

Az po tom co ti bude urvana hlava.Pak se nic nestalo.

cocca ( 8. května 2014 22:22 )

 Malý,baculatý a plešatý to je asi 99 % italů

dyskrymynaclja ( 8. května 2014 21:46 )

Jak nenastala???Ještě mohla obsloužit pár tisíc klientů.Sice trochu šilhá,ale na to se až tak nehledí když je třeba odpustit z pytlíku

Zobrazit celou diskusi