Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Horor na Slovensku: Ve zchátralé nemocnici našli ostatky a dokonce i lidský plod!

Policie zajišťuje objekt bývalé nemocnice kvůli hrůznému nálezu! (Ilustrační foto)
Policie zajišťuje objekt bývalé nemocnice kvůli hrůznému nálezu! (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: tp - 
4. května 2014
09:10

Scéna přímo z hororových filmů se včera naskytla dvěma školačkám, které našly ve zničeném objektu ostatky lidí ve zkumavkách a zavařovacích lahvích. Tento strašlivý nález nahlásily policii a ta nyní řeší, kdo má na svědomí, že biologický odpad byl nezabezpečený v budově bývalé patologie!

Nedaleko Piešťan na Slovensku se ve zchátralé budově s rozbitými okny, kam může vejít téměř každý, jen tak povaloval biologický odpad. Po bližším zkoumání a ohledání místa zde byl také nalezen ještě lidský plod. Nedonošený!

Mnoho těchto věcí sloužilo dříve jako vzorky, které byly uloženy v lahvích a sklenicích. K nádobám sériových vrahů z filmů takový obraz nemá vůbec daleko a každý si umí představit zděšení dvou školaček, které na tyto věci náhodně narazily. Situace je o to horší, že na každé sklenici bylo jméno, příjmení a často i adresa. Kdokoli se tak mohl dostat k ostatkům např. vašich příbuzných, což vzbuzuje otázku, jak je to vůbec možné?!

„V místnostech se nachází archív bývalého pracoviště patologie,“ řekla serveru novinky.cz ředitelka nemocnice Mária Domčeková. Prý však byl tento materiál ve skříních a ty někdo musel násilím otevřít. To však nemění nic na tom, že se to může stát bez jakéhokoli problému, aniž by si toho někdo dlouhou dobu všiml. Nemocnice však už přislíbila vyklizení materiálu a jeho likvidaci.

Není to poprvé, co se takto hrůzný nález na Slovensku podařil, před rokem našli např. lidské embryo v čističce odpadních vod.

naidka ( 4. května 2014 11:45 )

To byla určitě nemocnice, kde natáčeli horor Hostel a zapomněli uklidit rekvizity.

Zobrazit celou diskusi