Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šílenec v kostýmu vlkodlaka: Vymyl mozek nezletilé dívce (14) a měl s ní sex!

Autor: shp - 
12. března 2014
19:49

Obléká se do kostýmu vlkodlaka, žere syrové zvířecí maso a má zálusk na nezletilé dívky! Američan Mark Edwards (44) z Ohia je obviněn, že vymyl mozek jedné ze svých oveček (14), kterou naverboval do vlastního klanu, utekl s ní a přemluvil k sexu.

Edwards si založil vlastní fantasy klan, do kterého podezřele verboval samé nezletilé dívky. Ty se s ním fotily ve vyzývavých kostýmech divoženek. Muž, který je ženatý, nakonec s jednou čtrnáctiletou dívkou pláchl a podle obžaloby s ní měl sex. Dopaden byl třetí den na útěku.

Lovec zvířat, který pracoval i jako ostraha, na Facebook pravidelně umisťoval fotky svého dívčího klanu. A nezletilými šermoval a předstíral i jejich škrcení a vraždění. Vrcholem všeho jsou Edwardsovy fotky, na kterých pojídá mrtvou zvěř a má tvář špinavou od krve.

Muži teď hrozí za sex s nezletilou vězení. Její matka tvrdí, že jí úplně svými řečmi o vlkodlacích, upírech, křížencích a kultu vymyl mozek. Dívka své mámě řekla, že měla s Edwardsem několikrát sex a že k němu vzhlížela.

ruudazvostravy ( 12. března 2014 21:56 )

Noyo no,yak se řýká,pr.dcaly a nevařyly.

Zobrazit celou diskusi