Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manžel zatočil s nevěrnicí: Rozvěsil všude plakáty s její erotickou fotkou a varováním o zahýbání!

Brit rozvěsil letáky s erotickou fotkou manželky po okolí.
Brit rozvěsil letáky s erotickou fotkou manželky po okolí.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
27. února 2014
16:08

Nevěra bolí, ale pomsta může být někdy pěkně sladká. O obojím se přesvědčil Brit Ian Cuthbert (46). Poté, co mu údajně zahnula manželka jen několik dní po svatbě, rozvěsil letáky s její erotickou fotkou a varováním, že je nevěrná.

Když se loni v březnu brali, byla to velká láska. Alison Kidd (34) však byla podle Iana nevěrná, a to jenom několik dní po obřadu. Zdrcený manžel to nevydýchal a rozhodl se pro drsnou pomstu.

Vzal erotickou fotku své novomanželky a připsal k ní text: „Zamkněte své manžely. Brali jsme se 16.3. 2013 a během pár dní byla nevěrná!“ Výsledek pak nechal vytisknout jako letáky a rozvěsil po Edinburghu na sloupy, stromy a dokonce na dveře školy. Manželka však nevěru popírá.

To Alison, která nevěru popírá, zničilo. „Byla jsem šokovaná a ponížená tím, co se stalo, ale upřímně jsem nebyla překvapená, že to udělal,“ prohlásila žena, která již požádala o rozvod. Podle Alison nedokázal Ian unést, že od něj chtěla odejít a toto byla jeho ublížená reakce. Případem se již zabývá soud, Ian se k činu přiznal.

jahodove_ticho ( 27. února 2014 20:49 )

Tyhle vocasy nechápu... Vezmou si rajdu a pak se diví, že nesedí jak jeptiška doma a nemodlí se s dětma...

Zobrazit celou diskusi