Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chci prodat své tělo, hlásal nápis na polonahé nevěrnici. Naštvaný paroháč ji vláčel ulicemi

Manžel donutil svou nevěrnou ženu chodit ulicemi s ponižujícím transparentem. Přitom ji sledoval z auta.
Manžel donutil svou nevěrnou ženu chodit ulicemi s ponižujícím transparentem. Přitom ji sledoval z auta.  (Autor: Weibo)
Autor: lm - 
9. července 2015
21:42

Pomsta, jak se patří! Tu zažila nevěrnice z Číny poté, co ji tvrdě pracující manžel nachytal „na švestkách“. Co ji manžel donutil udělat?

Když se Zhang (37) dozvěděl, že mu jeho manželka Wang Ni (33) zahýbá, zatímco on dlouhé hodiny tvrdě pracuje, pořádně ho to naštvalo. Pro svou nevěrnou ženu pak vymyslel opravdu ponižující pomstu: uličku hanby!

Manželku vysvlékl do spodního prádla a poslal ji do ulic města s transparentem na krku, který hlásal: „Chci prodat své tělo“. Celou dobu ji přitom pronásledoval ve svém autě, aby se ujistil, že žena si ponižující moment skutečně vytrpí úplně celý.

Manželé jsou spolu údajně deset let a mají dvě dcery. Manželka prý svého muže obviňovala, že může za to, že se jim ještě nenarodil syn. Zhang byl podle rodinných známých málo se svou rodinou, protože pracuje v developerské společnosti v jiném městě. Muž si ale později svůj kousek asi rozmyslel, protože místním novinám poslal k otisknutí omluvu, kterou se snaží vztah s manželkou zachránit. Není ale jasné, jak to mezi nimi dopadlo.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi