Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Janukovyč si vydržoval milenku: Nakradeného luxusu si užívala o 20 let mladší blondýna

Autor: shp - 
26. února 2014
11:46

Poté co byl po nepokojích sesazen prezident Viktor Janukovyč (63), začínají na povrch vyplouvat další detaily z jeho zločinného a rozmařilého života. Nyní novináři zjistili, že tyran si ve svém luxusním paláci, který si nechal postavit za státní peníze, vydržoval mladší milenku – blonďatou Ljubov Poležajovu (39).

Zatímco se Janukovyč ukrývá neznámo kde ve strachu, že ho najde policie a postaví před soud kvůli úkladným vraždám, jsou postupně odkrývána jeho tajemství. Poté co se novináři dostali do jeho luxusního sídla a našli i předražené lodě, které si pořídil za nakradené státní peníze, přišel žurnalista Dmytra Gnap na to, že si sesazená hlava státu vydržovala milenku.

Janukovyč s ní udržoval milenecký poměr několik let a podařilo se mu ho udržet pod pokličkou až do svého sesazení. Ljubov Poležajova vlastní v Kyjevě kosmetický salon Crystal Spa a řídí charitativní fond Road of Future. Na sociální sít ještě donedávna umisťovala fotky z luxusu, kterým ji Janukovyč zahlcoval.

Dnes již exprezident je přitom od roku 1972 ženatý s Ljudmilou Janukovyčovou. Ta se ale role první dámy nezhostila zrovna dvakrát s nadšením. „K politice má negativní vztah,“ prohlásil o ní Janukovyč. V roce 2010 ho však podporovala během prezidentské kampaně. Aby ne, když si díky jeho rozkrádání státního majetku žila jako bohatá carevna.

Podívejte se na video Janukovyčova luxusního vozového parku:

Video Super bouráky Janukoviče: V čem si vozil zadek? - David Vaníček, Reuters, hudba: danosongs.com
Video se připravuje ...

krupan10 ( 27. února 2014 08:06 )

je to mocenský boj USA a Ruska o zóny vlivu na Ukrajině. Podobně jako u nás se na normální lidi doslova kašle(řekl bych to jadrněji)

krupan10 ( 27. února 2014 07:53 )

úplně stejný jak u nás při volbě prezidenta, senilním hůlkařům podsouvali v domově důchodců Schwarcenberkovo jméno.

enriko ( 26. února 2014 16:39 )

Přesně, ono lidi jsou na celém světě stejní. A když je příležitost...

salto ( 26. února 2014 14:50 )

Já jóóó

salto ( 26. února 2014 14:29 )

Pokračoval bych: komu to prospívá? Lid Ukrajiny to v žádném případě není, tak komu?

Zobrazit celou diskusi