Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Obamovi se rozvádí? Michelle prý už nedokáže snášet manželovy zálety

Autor: lvi - 
13. ledna 2014
13:02

Americká média to berou jako hotovou věc. Prezidenta Baracka Obamu (52) údajně opouští manželka Michelle. Ačkoli to Bílý dům rezolutně popírá, manželský pár už spolu nesdílí lože a Michelle (49) stále častěji zůstává v rezidenci na Havaji.

List The National Enquirer přišel navíc takřka s potvrzením výše uvedeného a vyslovil řečnickou otázku: „Proč se Obama vrátil z Havaje po Vánocích s dcerami sám a Michelle je stále „sama“ na Havaji?“ List si i odpovídá a píše, že jde o začátek konce dvaadvacetiletého vztahu. Podle zákulisních informací má Michelle dost dosud umně skrývaných avantýr svého chotě.

Mandelův odkaz

Ostatně fakt, že flirt není nejmocnějšímu světa cizí, potvrzuje i nedávné extempore na pietě za zesnulého Nelsona Mandelu (†95), kde Obama nepokrytě laškoval s krásnou dánskou premiérkou Helle Thorning-Schmidtovou (46).

A nebylo to poprvé! Jako by měl pro Helle slabost. Komplimenty a přívětivostí nešetřil ani při jejich dřívějších setkáních - třeba v roce 2012, kdy se spolu sešli kvůli zásahu v Libyi.

Zda má Obama „vybráno“, není úplně jisté, nicméně nebylo by to ve světě politické smetánky nic výjimečného. Obama navíc nedávno vyzval k následování odkazu Nelsona Mandely, který kdysi „přebral“ manželku mozambickému prezidentovi, který zemřel při státním převratu.

Dárek k narozeninám

Server Buzz spekuluje o tom, zda se pár rozejde ještě před nadcházejícími padesátými narozeninami první dámy nebo zda spolu „separé“ odkroutí prezidentské období.

Sám Obama nedávno v jedné noční show přiznal, že každé manželství má vzestupy i pády. Bílý dům nicméně oficiálně informace o problémech páru dementoval. „Prezidentova manželka zůstává na Havaji,jelikož jí to hlava státu darovala coby dárek před narozeninami. Nic jiného za tím nehledejte. Michelle Obamová chce jen pár dní klidu,“ uvedl tiskový tajemník Bílého domu Jay Carney.



karmavana ( 15. ledna 2014 17:13 )

Černýmu a Arabovi se věřit nedá.

zeeland ( 14. ledna 2014 18:52 )

Ups! Čekala jsem všechno možné včetně poslání do míst, kde záda přestávají mít slušné místo. Tahle reakce mě překvapila a nutno říct, že překvapila mile. Inu mýlit se je lidské. Pro příště se pokusím nějakou nadsázku najít. Hezký večer

japos22 ( 14. ledna 2014 12:02 )

Tak potom máš odpovídající přezdívku

japos22 ( 14. ledna 2014 12:00 )

Ty si to věšíš na stěnu???

zeeland ( 14. ledna 2014 05:19 )

A který to byl?

Zobrazit celou diskusi