Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž se pokusil oběsit kvůli exekuci: Je to bývalý voják z Afghánistánu!

Muž se pokusil spáchat sebevraždu kvůli exekuci.
Muž se pokusil spáchat sebevraždu kvůli exekuci.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: sch - 
10. ledna 2014
06:15

Bývalý voják (45), který podle zdroje Blesku sloužil v Afghánistánu, se včera pokusil o sebevraždu. Po návštěvě exekutorů si obmotal smyčku okolo krku!

Když manželka specialisty na zbraně a výbušniny odešla včera s dítětem k lékaři, muž jí zavolal a rozloučil se. Okamžitě proto zalarmovala policii.

„Hlídka našla muže, který se pokusil o sebevraždu,“ potvrdila Blesku policejní mluvčí Štěpánka Zatloukalová. Policisté bývalého vojáka, který se pokusil oběsit v koupelně, naštěstí odřízli asi po třech minutách.

„Naše posádka ho resuscitovala a napojila na umělou plicní ventilaci. Následně byl převezen na ARO jedné z pražských nemocnic,“ řekl ředitel záchranky Trans Hospital Bořek Bulíček.

vlaku ( 10. ledna 2014 11:50 )

budybad ( 10. ledna 2014 11:21 )

Je videt ze nikdo z diskutujicich to neprozil. Ja ano. Jakykoliv psychicky stress dlouho pusobici udela z vasim mozkem kolotoc. A kdyz je ho hodne, tak mozek proste vypne a jede jen po jedne linii, mate pred sebou tunel a jedinou utkvelou myslenku, tam je klid na konnci. Nikdy jsem sin nemyslel ze I ja tam budu. Vzdy jsem to odsuzoval jako vy, ale stress dennodeni me tam dohnal.A je jedno z jakeho duvodu.Myslim ze stress zabiji vice lidi jako koureni ale pomalu a nenapadne.

w.mojko ( 10. ledna 2014 09:58 )

problém býva v tom, že ľudia si naberú veľa požičiek a zároveň chcú žiť na vyššej úrovni.Pokiaľ nemajú nadštandartný príjem, mesškajú so splátkami, nakoniec ich vobec nezvládajú platiť, ale nedokážu sa uskromniť- aby ich úspešnejší kolegovia,či priatelia,nemysleli, že na to,či ono, nemajú-aby ich náhodou niekto nezaradil medzi "socky". A tak po čase príde nezvládbuteľné a zlé prebudenie-exekučný príkaz... No a čo je najdesnejšie-keď jeden rieši situáciu sebevraždou, nemysliac na tých,ktorí sa oveľa horšie budú vyrovnávať s dlhmi.Ale aj so stratou človeka, ktorý by im mal pomáhať v ťažkých situáciach,a nie ich zbabelo opustiť. Pritom

xsirax ( 10. ledna 2014 09:21 )

To jsem myslela, že válečný veterán je jiná klasa, než že se bude věšet pro pár pětek...

kukuku ( 10. ledna 2014 09:14 )

Vyšinutý nebo ten, který chce na něco upozornit.

Zobrazit celou diskusi