Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slevové kupony Blesku v dnešním vydání: Čtenáři ušetřili již tisíce korun!

Autor: shp - 
22. listopadu 2013
08:19

Slevový kupón z Blesku ušetřil peníze rodině Papouškových z Karlových Varů. Na vánočních dárcích uspořili téměř tisíc korun. Michal Žiga (66) z Hradce Králové. zase ušetřil při nákupu hračky pro vnučku. Šeková knížka Blesku pomáhá lidem z celého Česka. K dostání je v dnešním Blesk TV Magazínu, který je součástí pátečního tištěného Blesku!

Rodina Papouškova z Karlových Varů neváhala ani minutu a se slevovými kupóny vyrazila na vánoční nákupy. „Chtěla jsem celé rodině koupit společný dárek a velmi se mi líbila domácí pekárna.

 

Tu jsme díky slevovým kupónům pořídili o šest set korun levněji než normálně, což je skvělé,“ říká maminka Jana (41). Rodina pak ve slevě koupila synovi Ládíkovi (9) plyšovou hračku, která byla s 20 procentní slevou. „Pro dceru jsme společně vybrali tablet. Původně by stál 1599 Kč, my ho ale měli o dvě stě korun lacinější,“ dodává maminka Jana.

 

Šekovou knížku naleznete v dnešním Blesk TV Magazínu, který je součástí pátečního tištěného Blesku!!!

 

Šeková knížka Blesku Šeková knížka Blesku | Archiv Blesku

 

Nákup rodiny Papouškových

 

Produkt                                        Původní cena   Nová cena   Ušetřili

 

Tablet DPS TABD11031              1599 Kč           1399,-Kč     200 Kč 

 

Domácí pekárna ETA                  2599 Kč           1999 Kč      600 Kč

 

Plyšový medvídek                      499 Kč            399Kč         100 Kč

 

Celkem ušetřili 900 Kč 

Na nákupy se chystá i Jaroslava Venzerová (33), provozovatelka Světa človíčků z Louny. „Šekovou knížku určitě využiji k levnějšímu nákupu hraček pro dceru. Zaujala mě i vůně Hugo Boss a nabídka elektroniky, tabletu a mobilu. Kupony ukážu ji i příteli pro případ, že by mě chtěl obdarovat šperkem,“ řekla Blesku.

Skvělá pomoc pro důchodce!

Šekovou slevovou knížku použil Michal Žiga k zakoupení vánočního dárku pro vnučku. Vybral plyšovou kočičku, která ho díky slevě stála o 70 korun méně Šekovou slevovou knížku použil Michal Žiga k zakoupení vánočního dárku pro vnučku. Vybral plyšovou kočičku, která ho díky slevě stála o 70 korun méně | Jitka Pecharová

 

S Vánoční šekovou knížkou Blesku vyrazil ráno hned po zakoupení dnešního vydání deníku Blesk do prodejny hraček Sparkys Michal Žiga (66) z Hradce Králové. "Jsem rád, že jsem v té knížečce našel slevu i na hračky, protože potřebuju koupit dárek na Vánoce pro vnučku. A jelikož jsem již důchodce, tak se samozřejmě snažím šetřit každou korunu, a vyhledávám akce, ale zároveň hlavně dítěti chci koupit kvalitní věc. S šekem se slevou na 20 procent jsem koupil krásnou plyšovou bílou kočičku, která se bude pod stromečkem určitě líbit. A mě těší, že jsem místo 349 korun zaplatil díky slevě 279 korun," řekl spokojeně důchodce.

Pomoc na mateřské

Markéta Vlčková (28 let), na mateřské dovolené, v prodejně OKEY ve Strakonicích vybírala se synem Adámkem domácí pekárnu. „Já už doma jednu mám, ale rodiče o ní projevili zájem. Jsem  pravidelná čtenářka Blesku a nabídka slevové knížky mě hned zaulala. Rodiče najdou tuto domácí pekárnu pod stromečkem a já ušetřím několik stokorun,“ řekla Markéta Vlčková.

Levné, přesto bohaté Vánoce. Není to sen každého? S šekovou knížkou deníku Blesk se to stává skutečností! Přesvědčila se o tom  Monika (38) z Prahy, která dnes ráno vyrazila podívat na italskou módu Obchodního domu Kotva, aby si udělala bohatého Ježíška.

„Nalákala mě sem šeková knížka, kde jsou mimo jiné i slevy na výrobky značky Paolo Santini. Přišla jsem se hlavně podívat na boty,“ řekla maminka dvou a půl ročního syna. „Když vidím, kolik těch bot tady je, určitě si vyberu. Možná koupíme i nějaké botičky pro malého,“ řekla Monika s úsměvem.

Boty i oblečení pro děti

Prodejna už deset minut po začátku otevírací doby praskala ve švech. Boty si sem přišla vybírat i Barbora (24) z Prahy. „Ráno jsem si koupila Blesk a šla jsem hned sem. Mají tu krásné boty a je jich tu spousta,“ řekla nadšeně dívka. „Udělám si radost botami k Ježíšku,“ dodala s tím, že nakupovat na Vánoce nebude jen pro sebe, ale i pro dvanáctiletého bratříčka a devítiletou sestřičku. „Viděla jsem tu moc pěkné dětské oblečení. Něco jim určitě k Vánocům pořídím,“ řekla Bára.


Pro ty, kteří neradi chodí po obchodech, má obchod k dispozici i e-shop, kde lze rovněž uplatnit slevy, a sice na webu www.italiedoskrine.cz.