Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rozárku (2) má v péči teta: Otec, který ji nechal na Václaváku, o ni chce bojovat

Autor: et, geok - 
18. října 2013
06:28

Nalezená Rozárka (2) z Václaváku má nový domov! Soud v Mladé Boleslavi svěřil definitivně blonďatého andílka do rukou tety Moniky. Otec Karel S. se rozsudkem cítí podvedený a chce o Rozárku dál bojovat!

„Rozálie S. se svěřuje do pěstounské péče Monice B.,“ potěšil včera soud v Mladé Boleslavi tetu Moniku. Ta měla Rozárku v předpěstounské péči už od 16. září, nikdo o tom ale nevěděl. „Sestra mi zatajila, že se o ni starala,“ zlobil se otec Rozárky Karel S.

Má se dobře

Blonďatý andílek do rodiny své tety skvěle zapadl. „Jo, je fajn, máme ji rádi,“ řekl její nový brácha Patrik. „Učí se i mluvit, konečně přibrala. Je živé dítě a my víme, jak ji vychovat, tři už jsme vychovali,“ přidal se její nový táta Zdeněk (48).

Bude boj

„Budu o ni bojovat. Odvolám se a budu ji chtít k sobě,“ řekl rezolutně Karel. K soudu jí přinesl i plyšáčka, zapomněl ho ale po Monice poslat. „Tušíme, že nám teď bude otravovat život. Ale Rozárka je priorita,“ dodal Zdeněk.




podlesni ( 18. října 2013 10:14 )

Snad tentokrát i odvolací soud najde dost zdravého rozumu a nechá dítě tam, kde je. Otec si již svých pět minut slávy užil a jistě se časem o dítě přestane zajímat. Za to co provedl by jej měli zbavit rodičovských práv! Někde se zas zfetuje, holčičku někde zapomene a úchylové mohou mít pré. No a další a další rizika s sebou nese výchova takových povedených rodičů...

xsirax ( 18. října 2013 08:59 )

Tyhle "lidi" by měli mít zákonem zakázáno pořizovat si děti.

kamii ( 18. října 2013 07:31 )

ano je to jen pěstounská péče, ale nikde není psáno, že je neoslovuje teto a strejdo. Tatínek je fetka o mamince nikde nepadlo ani slovo, takže jistě vzorná hospodyňka a maminka. Pán je kriminálník, ale i tak má na dceru práva, která jasně vytyčí soud. Já osobně bych si toto domů nepustila. Pro dávku drog jsou tito lidé schopni všeho. Tady jde hlavně o dítě a jeho dobro, to že toto individuum si občas vzpomene, že si bude hrát na tatínka je až na posledním místě.

kamii ( 18. října 2013 07:27 )

To je ten vzorný tatínek, který dal malou holčičku hlídat bezdomáčům, když sháněl fet a pak si ji zapomněl od nich vyzvednout ? Opravdu věřím ve spravedlnost soudů, že tomuto individu nesvěří dítě a naopak ho pošle do vězení. Doufám ve spravedlonst, takže vězení je zbytečné, on se ufetje k smrti sám a dobrovolně. Rozárce přeji dobrou rodinu a krásné dětství.

olguska ( 18. října 2013 07:23 )

Přeci o ni ji mají "jen" v pěstounské péči což je obdivuhodné v dnešní době, ale rodiče tedy otec by ji měl mít dovoleno navštěvovat stejně tak matka, až se vrátí z vězení, měla by jim říkat teto a strejdo, ale je vidět že jeho sestra a její rodina žádný kontakt nechce a to je podle mě špatně. Je jasné že dívka si v rodině zvykne na to že je jen jejich a pak už nebude možné žádné jiné řešení než ji tam nechat, aby ji nedělali v hlavě zmatek. Takto malé děti přece bývají s matkou ve vězení, je to tak zařízené že nic nepoznají,vchodí na hřiště, hrají si a nepřeruší se kontakt.

Zobrazit celou diskusi