Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nechutné umění! Fotograf vystavuje snímky své matky: Jak souloží s muži

Fotografie někdy až hraničí s perverzním pornem
 (Autor: INT )
Autor: sch - 
14. října 2013
15:00

Jestli si potrpíte na netradičním umění, možná by vás mohla zajímat výstava amerického fotografa Leigha Ledarea. Nefotí přírodu, architekturu, ani počasí. Jeho oblíbeným žánrem jsou akty. A ne ledajaké. Na snímcích se objevuje jeho vlastní matka!

Fotografie, kde starší dáma souloží s mužem, případně s ním leží v intimních polohách v posteli, by možná tak zvláštní nikomu nepřišly. Jenže americký fotograf se pyšní hlavně tím, že je na nich vyobrazená jeho vlastní matka. Při souloži s milenci je osobně fotil.

Není máma jako máma

Fotograf deníku The Guardian přiznal, že má se svojí matkou poměrně netradiční vztah. „Je extrémně otevřený a intimní a vyvinulo se to právě díky mojí práci,“ tvrdí Ledare. Svojí prací chce zbořit hranice v sexualitě. A jeho maminka mu v tom dobře pomáhá.

Výstava je prostředkem k vyjádření nenávisti vůči otci a boje s jeho očekáváním, jak by se matka měla chovat v roli matky, v roli dcery a v roli ženy v jejím věku. „Jednou na Vánoce mi otevřela celá nahá a představila mi svého nahého milence,“ vzpomíná kontroverzní fotograf na první okamžik, kdy tabu mateřského sexu padlo.

aluman ( 15. října 2013 17:33 )

Tvrdit, že focení souložící matky synem se nedá nazvat jinak než incest, jelikož ty předpokládáš že se fotograf občas přidá, je stejná blbost jako kdybych já například napsal, že ty jsi pedofil, jelikož já předpokládám, že se v přítomnosti dětí nedokážeš udržet.

w.mojko ( 15. října 2013 13:20 )

aluman, význam slova incest poznám-ak naznačuješ to-čo iné je, keď sa matka nechá fotiť deťom při súloži? domnievam sa, že občas sa pridal aj fotograf

w.mojko ( 15. října 2013 13:18 )

aluman ( 14. října 2013 21:24 )

aluman ( 14. října 2013 21:23 )

Zobrazit celou diskusi