Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nevěsta (†8) zemřela po svatební noci: Manžel (40) jí roztrhal pohlavní orgány!

Osmiletá nevěsta zemřela po svatební noci na následky brutálního znásilnění manželem - ilustrační foto
Osmiletá nevěsta zemřela po svatební noci na následky brutálního znásilnění manželem - ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: sch - 
10. září 2013
15:28

Svatby holčiček s dospělými muži vyvolávají zděšení po celém světě. V severním Jemenu dívenku Rawan (8) rodiče provdali za čtyřicetiletého muže. Jenže k naprosté tragédii prý došlo o svatební noci, kdy jí její čerstvý manžel vynuceným pohlavním stykem roztrhal pohlavní orgány a nechal jí vykrvácet.

Takto drsný příběh popsal tamní novinář. „Je to zvíře a zaslouží si být přísně potrestán,“ píše na internetu jeden z rozzlobených bloggerů o muži, který si dívenku vzal.

Muž ze Saudské Arábie za dívku jejímu nevlastnímu otci zaplatil v přepočtu 52 tisíc korun. Jen krátce po obřadu ji v hotelu pohlavně zneužil a brutálně jí poškodil pohlavní orgány. Dívka na následky znásilnění zemřela.

Chtějí to zamést pod koberec

Úředníci se ale prý podle Gulf News snaží příběh pohřbít, tvrdí novinář, který ho zveřejnil. Stejně tak ostatní média pravdivost této informace vyvrátila, novinář na volné noze Mohammad Radman ale na svojí verzi trvá za každou cenu.

Rawan je naživu

Naopak úřady se brání, konkrétně tamní organizace na ochranu dětí říká, že do místa, kde se tragický příběh měl odehrát, vyslala agenta, který zjistil, že Rawan je v pořádku, k žádné svatbě ani smrti nedošlo.

Výmysl?

„Někteří lidé vytvářejí příběhy, aby získali publicitu a pomoc od mezinárodních organizací,“ řekl Al Qurishi, šéf organizace na ochranu dětí SEYAJ.

simgiran ( 19. listopadu 2013 15:26 )

Je to možné. Zkuste se kouknout do nějaké odborné literatury. Podle některých zdrojů dokonce nepedofilní pachatelé tvoří většinu pachatelů zneužití / znásilnění dětí. Naopak běžný pedofil se podobného činu nedopustí. Záleží na tom, jak moc si pedofil uvědomuje, že pokud se něčeho sexuálního s dítětem dopustí, může ublížit, jak moc se dokáže ovládat apod. Nicméně velká většina pedofilů má děti skutečně ráda. Dopustit se podobného činu, kdy pachatel jasně musel vidět, že působí dítěti bolest, to si většina pedofilů naprosto nedovede představit.

simgiran ( 19. listopadu 2013 15:21 )

pedofilie je sexuální orientace a je nezávislá na kultuře zneužití / znásilnění dítěte je čin, který může, ale nemusí spáchat pedofil, pravděpodobně většina pachatelů podobných činu pedofilové nejsou dále je hromada pedofilů, kteří děti nezneužívají / neznásilňují

paragraf ( 12. září 2013 17:13 )

nedávno byl článek v tisku, že v Sinaji (Egypt) nedaleko izraelských hranic našli stovky mrtvých těl, převážně žen a všem jim byly odebrány vnitřní orgány. Údajně to přičítají beduínům, tzv muslimské bratrstvo, kteří se pustili do pašování lidí a obchodu s lidskými orgány.

paragraf ( 12. září 2013 17:00 )

tak tomu věř, jsou to zrůdy

itartas ( 10. září 2013 22:00 )

Takové kecy, kdo by dal 8 leté dítě dospělému volovi za ženu. Nevěřím tomu!

Zobrazit celou diskusi