Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vojenské vozidlo bouralo na dálnici D11, zastavilo provoz směrem na Prahu!

Místo tragické nehody, kde z dálnice vylétl vojenský džíp
Místo tragické nehody, kde z dálnice vylétl vojenský džíp  (Autor: Pro Blesk - Anatolij Truhlář)
Autor: simao, ČTK - 
9. září 2013
07:45

Na 65. kilometru hradecké dálnice D11 ve směru na Prahu bouralo vojenské terénní vozidlo a skončilo na střeše. Příčiny nehody jsou předmětem vyšetřování, jeden člověk při ní zemřel, tři lidé jsou zraněni. Provoz byl kvůli tomu na dálnici na více než hodinu zcela zastaven.

Nový pracovní týden začal na českých silnicích tragicky. Před 5:00 zemřela po nárazu do stromu u Arnoštova na Opavsku řidička, další nehoda se pak odehrála kolem 06:45 na dálnici D11 na 65. kilometru směrem na Prahu. Vojenský džíp zde zatím z neznámých příčin skončil mimo vozovku, převrácený na střechu.

Řidič z terénního auta vypadl a utrpěl smrtelná zranění, zbytek čtyřčlenné posádky skončil uvězněný ve voze. Na místo se vydal vrtulník záchranné služby. "Těžce zraněné členy posádky záchranáři letecky transportovali do hradecké fakultní nemocnice," dodala ČTK Hana Klečalová z královéhradecké policie. Dálnice D11 byla v tomto místě zcela uzavřena, začaly se tvořit kolony a policie plánovala objízdnou trasu. Po hodině a půl a odletu záchranářů pustila provoz na dálnici alespoň jedním pruhem.

Na místě nehody zasahoval i vrtulník. Řidiči vojenského džípu však již nebylo pomoci Na místě nehody zasahoval i vrtulník. Řidiči vojenského džípu však již nebylo pomoci | Pro Blesk - Anatolij Truhlář

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi