Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Záhadná smrt Radka (†35) v Turecku: Na parte je jiné datum, než uvedla policie! Kde je pravda?

Autor: sch - 
8. září 2013
05:01

Lenka Bémová se už asi nikdy nedozví, co přesně se stalo v Turecku, kde zemřel její manžel, podnikatel Radek Bém (†35). A že otazníků nad celou tragickou událostí je spousta. Například to, proč nesedí datum smrti. Na parte je zcela odlišné od toho, kdy smrt nahlásili Turci.

Do Turecka jeli jako šťastná rodina. Radek Bém s manželkou Lenkou a synem Radečkem tam strávili několik pěkných dní. Tři dny po návratu se ale Radek otočil na podpatku a odcestoval do Turecka znovu. Tentokrát sám a pracovně. Už se ale nevrátil. Více než dva měsíce ho hledali. Pak Lence Turci zavolali, že ho našli. Mrtvého!

Rozdílná data

„S bolestí v srdci oznamujeme všem příbuzným, přátelům a známým smutnou zprávu, že nás navždy opustil náš milovaný manžel, tatínek, syn, bratr a kamarád, pan Radek Bém,“ stojí na parte. Jenže mimo toho tam je i napsáno, že zemřel náhle 15. srpna 2013.

Ale! Zpráva o smrti přišla na konci srpna. Turci Radkově manželce řekli, že ho našli mrtvého. Prý zemřel přirozenou smrtí. Rozdíl mezi datem na parte a zprávou z Turecka jsou dva týdny. Proč? Ví rodina něco víc, co neví nikdo jiný, ani policie?!

yaklidek ( 9. září 2013 22:39 )

Ja jenom doufam,že Lenka pokud neví celou pravdu o osude sveho manžela obráti se na policii. Když to neudela, tak bude velmi podezřele.

stanislava ( 8. září 2013 09:22 )

Autor článku asi nemá právne vedomie, pretože ak niekto umizne a je nezvestný, tak to úmrtného listu sa nedáva termín zmiznutia ale posledný deň v mesiaci. To znamená, že keby zmizol 1. dňa v mesici, aj tak by mal v úmrtnom liste posledný deň mesiaca. Rada pre autorov článku, aby si v budúcnosti všetko dobre naštudovalai a nevypúšťali do éteru nezmysly.

Zobrazit celou diskusi