Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ruina na obecním pozemku zabila Vašíka (†7): Starostka se bojí obvinění z jeho smrti

Autor: lac - 
17. srpna 2013
17:51

U pomníčku Vašíka (†7), kterého zabila betonová deska z rozbořené garáže, přibývají hračky. Lidé vyčítají starostce Milaně Štveráčkové, že obec se měla o ruinu na svém pozemku postarat dřív.

Bagry přijely až den po tragédii. „Bourat garáže jsme měli v plánu, až nám bude patřit i zbylých devět,“ hájila se včera s tím, že takové neštěstí nikdo nečekal. „Vašík byl nejstarší z dětí, které tam byly. Ostatní byli předškoláci. Ty by měli mít rodiče na očích,“ vyčetla lidem, kteří ji odsuzují.

Netajila však obavu ze závěru vyšetřování. Policie případ vyšetřuje jako usmrcení z nedbalosti se sazbou vězení do tří let a černý Petr může zůstat v ruce jí.

Video  Kamarád chlapce, kterého zavalila garáž  - Blesk - Helena Lacinová
Video se připravuje ...

francjosef ( 18. srpna 2013 07:43 )

V této republice se jedná,až když se něco stane.Podle mě mělo být zbouráno dávno a hlavně za to mohou rodiče,nemají přehled,kde se děti nachází.Když něco dělají a člověk je napomene,tak mu přijdou vynadat a tak nejlépe nic nevidím a neslyším.

c3rb3r0s ( 17. srpna 2013 21:00 )

Co je to za nesmysl že tam jiná cesta nevede. Samozřejmě že vede, jmenuje je se "Nebejt línej, pohnout špekem a jít pěšky po chodníku"

jana999 ( 17. srpna 2013 19:30 )

pravda, zákaz vstupu tam byl, tady si dají v zimě ceduli k metru, že se cesta v zimě neošetřuje a že tam jdete na vlastní nebezpečí a když si zlomíte nohu tak máte smůlu, nikoho nezajímá, že tam jiná cesta nevede

Zobrazit celou diskusi