Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Miliardářská dcerka Rezešová před jízdou, při které zabila 4 lidi: Pila alkohol!

Autor: shp - 
14. srpna 2013
14:07

Magnátova dcera Eva Rezešová-Varholíková (36) měla k alkoholu vždy blízko. Jak ukázalo vyšetřování dopravní nehody, při které v Maďarsku usmrtila 4 lidi obzvlášť brutálním způsobem, oddávala se chlastu nejenom po srážce, ale i před ní, a to dokonce celý jeden den!

Mlha přede mnou, mlha za mnou! V podání magnátovy dcery je ale mlha způsobená mnoha loky tvrdého alkoholu. Rezešová-Varholíková mezitím stále pobývá ve vazbě v Budapešti, kde čeká na soud, který ji za zabití pod vlivem alkoholu může poslat až na 15 let za mříže!

Alkohol již před autonehodou

Zatímco si magnátova dcera zoufá ve vazbě, vyšetřování autonehody pokročilo. Ve spise je poznamenáno, že Rezešová-Varholíková začala pít alkohol již den před autonehodou, tedy 20. srpna 2012. Lila do sebe pivo a víno. Jde o to, jestli před jízdou vůbec pít alkohol přestala.

Vodku prý pila až po autonehodě

Magnátova dcera však ve výpovědi uvedla, že z lahve vodky, kterou měla v autě, se napila až po autonehodě, protože byla rozrušená. I kdyby to byla pravda, tak v autě, do kterého najela, právě hořeli čtyři lidi, kterým vůbec nepomohla. Tři zemřeli na místě, čtvrtá žena podlehla popáleninám v nemocnici.

Za volantem byla nalitá

Rezešové-Varholíkové přitom dvakrát odebrali vzorek krve a jednou moči. Hodnota každého odběru postupně stoupala, což znamená, že se alkohol rozkládal v žaludku a je tedy možné, že magnátova dcera mluvila o vodce pravdu. Během jízdy ale měla v krvi 1,5 promile alkoholu.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

jerry ( 14. srpna 2013 20:03 )

odol ( 14. srpna 2013 19:53 )

Ahoj bejku! Teda ty si jim to naložil!!! Kok@t a jak seš chytrýýýý!!

odol ( 14. srpna 2013 19:24 )

Akýsi britský lord mal byť kráľovnou odmenený medailou za to,že sa zaslúžil o britské kráľovstvo.Keď sa zohol k panovníčke aby mu dala vyznamenanie a ocenenie,stala sa mu smutná intímna záležitosť,ušli mu vetry,zvukom známym ako ,,rachan dunivý,,!!! Okamžite odišiel zo slávnosti,zašiel do prvej komnaty v zámku-a odstrelil sa!!A to išlo len o obyčajné sra.nie.Čo by mala urobiť táto p@ča,keď spôsobila strašnú smrť 4 nevinným ľudom v zahraničí,poškodila cudzí a svoj majetok,poškodila dobré meno svojej vlasti....

luboze ( 14. srpna 2013 19:16 )

luboze ( 14. srpna 2013 19:15 )

vystižne...najvacsi gigant vychodu bol predany mafianom a hajzl..kom typu mečiar,ducky,či MOJSEJOVEJ bývalemu manželovi...TAKTO SA BOHATNE A BLBY NAROD ICH VOLIL OPAKOVANE...toto všetko aspon naoko zastavila EU,ked dala podmienku do EU bez diktatora-tak ho nazvali Meciara,aspon nebol u moci...ale ved aj tak je to jedno,nie? Ozobracili dementných slovakov

Zobrazit celou diskusi