Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Drama na pláži v Los Angeles: Řidič bezhlavě najížděl do lidí, jednoho zabil!

Autor: ČTK, mokk - 
4. srpna 2013
08:45

Místo letních radovánek na slavné pláži v Los Angeles je čekal dramatický zážitek. Neznámý řidič na promenádě ve Venice bezhlavě najížděl do lidí. Jednoho člověka zabil a dvanáct zranil. Muž nakonec z místa utekl.

Incident se odehrál navečer, kdy byla promenáda plná lidí. Několik svědků uvedlo, že řidič měl vozidlo pod kontrolou a pohybovalo se plynule. Jednání řidiče bylo podle nich záměrné. 

Jízda smrti

Deset z 11 zraněných bylo přepraveno do nemocnice, dva z nich v kritickém stavu a dva ve vážném stavu. Po mužově šílené jízdě zůstal i jeden mrtvý. Svědci auto popsali jako tmavý sedan, který jel po cestě určené výhradně pro chodce rychlostí přes 30 kilometrů v hodině.

Proslulá promenáda

Podle zpravodajského serveru CNN řidič z místa činu pěšky uprchl. Automobil zajistila policie. Později policisté oznámili, že zadrželi také pravděpodobného podezřelého. Proslulá promenáda ve Venice je kulturní tepnou Los Angeles. Je domovem řady galerií, restaurací, tetovacích salonů, skateboardových parků i posilovny pod širým nebem známé pod názvem Muscle Beach.

marenkolada ( 4. srpna 2013 13:56 )

Ahoj! Nedávno vznikla nová možnost, jak vydělávat z domova, velice snadná na pochopení!! Já si takto přivydělávám již od května a je to naprosto super. Stamiliony tím nevydělám, ale i tak, dokud můžu, tak beru takové peníze bez práce Více info na Peterblog.wz.sk

c3rb3r0s ( 4. srpna 2013 09:40 )

30KM/h? Kdyby chtěl záměrně masakrovat lidi tak pofrčí aspoň šedesátkou, třicítkou sotva zlomí při nárazu kost, nebo dvě.

Zobrazit celou diskusi