Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Falešná gynekoložka, která byla muž, u soudu: Na další stání již nepřijdu!

Autor: shp, Vlaďka Hradská - 
10. července 2013
17:49

Bystrá, pohotová a důkladně připravená byla Sandra Slobodová (31), která se včera zpovídala před soudem. Na příští jednání ale už falešná gynekoložka, která byla dříve muž a v životě přelstila stovky lidí, nepřijde.

Známá podvodnice se objevila v soudní síni s poznámkami v ruce. Vypovídala s přehledem a se znalostí práva i medicíny. „Dalších jednání se už nezúčastním. Plně důvěřuji soudu,“ řekla soudci. Obžaloba ji viní ze zpronevěry, podvodu, padělání veřejné listiny a z poškozování cizích práv. Sandra Slobodová si 10. ledna 2012 otevřela v Bechyni vybavenou soukromou ordinaci, ve které se pasovala do role lékařky.

Hrozí jí další tresty

Celý týden ordinovala, předepisovala léky a vyšetřovala pacientky. Pak ji zatkla policie. Soud už ji za to poslal na 1,5 roku za mříže. Teď jí hrozí další roky navíc za to, že neplatila faktury za objednané zdravotnické zboží a za předložení padělaného osvědčení k výkonu povolání. Z vězení se ale ani potom nedostane. Na Slovensku ji čeká další soud. I tam se totiž dopustila různých podvodů a slovenská policie už požádala o její vydání.

Video  Falešná gynekoložka vypovídala u soudu!  - Vlaďka Hradská
Video se připravuje ...

Kdo je Sandra Slobodová?

Slovák Martin Svoboda podstoupil v Německu operaci ke změně pohlaví. Jako Sandra Slobodová se v Čechách vydávala za soudkyni. Stala se předsedkyní Vnitrostátní a mezinárodní arbitráže a rozhodovala ve stovkách rozhodčích soudů. Od klientů tak neoprávněně vylákala pět miliónů korun. Byla tak přesvědčivá, že zastupovala i Helenu Vondráčkovou, Moniku Absolonovou, Josefa Vojtka či Veroniku Žilkovou. Soud ji za různé podvody poslal v roce 2009 do vězení a v lednu 2011 pustil na podmínku.

kakamilek ( 10. července 2013 23:52 )

Fůůůj ten je ale šerednej!

brutal ( 10. července 2013 20:18 )

Toho nadělají,také jsme si hráli na doktory a gynekology.

blajda ( 10. července 2013 19:28 )

haidarabad ( 10. července 2013 19:21 )

Ani Nosál od tety Helči nic nepoznal a chodil se s ní radit o právních věcech , podvodník nepoznal podvodnici

sores ( 10. července 2013 18:41 )

V kriminále by měla dostat pořádně ale pořádně do těla, taky by se měla psychicky léčit, je vyšinutá.

Zobrazit celou diskusi