Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šok na školním výletě: Školačce se udělalo špatně, přivolaný doktor jí řekl, že rodí!

Autor: kru, mokk - 
9. června 2013
05:00

Byl to školní výlet, na který zřejmě nikdo z jeho účastníků nezapomene. Školáci z Hlučína si vyrazili do Českého Krumlova. A tam jedna z nich, deváťačka Terezie (15), porodila!

„Terezce bylo špatně už od začátku. Chodili jsme v Krumlově po památkách a ona si pořád stěžovala,“ řekla její spolužačka. A při jedné procházce dívčina zkolabovala. Ihned přijela sanitka a lékař hned poznal, že se blíží porod.

Terezka poté porodila holčičku v českokrumlovské nemocnici. Takový konec výletu byl šokující pro všechny. Spolužáky, kantory. Že je dívka těhotná, nikdo nevěděl. Rodina, které se z výletu vrátila nejen dcera, ale i vnučka, příliš sdílná není. „Promiňte, ale fakt to nebudu nikterak komentovat,“ řekl ta tínek Terezky a novopečený dědeček.

Kdy počala?

Těhotenstvím se bude zabývat policie, jelikož matce v době početí nemuselo být 15 let. „Patnáct měla v říjnu. Takže možná otěhotněla před narozeninami, ale možná po nich,“ dodala spolužačka. Policejní mluvčí René Černohorský se nechtěl dopustit spekulací: „O případu jsme dosud nebyli informováni.“