Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To je Petr, který vstal po 20 letech z mrtvých: Vykašlal se i na roční dceru!

Petr Pleskot miloval svoji dceru Nelu. Od ledna je s ní v kontaktu a hodně si rozumí
Petr Pleskot miloval svoji dceru Nelu. Od ledna je s ní v kontaktu a hodně si rozumí  (Autor: Foto Blesk - Jiří Krušina)
Autor: ljš, kru - 
29. května 2013
19:20

Byla malé dítě, když ji táta opustil, přesto mu dokázala odpustit. Petr Pleskot svou dceru Nelinku hluboce miloval, přesto dokázal od rodiny odejít, když měl nastoupit do vězení. Své blízké neviděl téměř celých 20 let.

"Třiačtyřicetiletý muž z Jeseníku byl naposledy viděn na konci roku 1994, kdy mu bylo téměř 25 let. V ten den odešel od jednání soudu, který ho odsoudil k nepodmíněnému trestu odnětí svobody za majetkovou trestnou činnost," uvedla policejní mluvčí Tereza Neubauerová.

Dnes už dospělá Nela tak svého tatínka, kterého si jen matně pamatuje z dětství, viděla znovu až letos v lednu, kdy Petr znovu "vstal z mrtvých", když se přihlásil o občanský průkaz na městském úřadě ve Frýdku-Místku.

Od té doby jsou v kontaktu a podle Petrovy matky Květy Pleskotové si skvěle rozumí. "Vnučka je ze setkání s tátou, kterého si pamatuje jako malá, nadšená," řekla Blesku.

To Nelina matka Miloslava žádné nadšení z jeho návratu do společnosti neprožívá. „Nevyvolalo to ve mně emoce. Po vojně začal podnikat a řekla bych, že byl i bílým koněm. Poté co odešel neznámo kam, jsem rok čekala, zda se vrátí. Nepřišel a nejevil zájem ani o naše děti. Prožila jsem si těžké chvíle. Je to pro mě cizí člověk. Když jsem mu teď na soudu řekla, kolik mi dluží na alimentech, tak mě odkázal na právníka,“ popsala své pocity.

Miloslava Pleskotová (41) je exvdovou. Její bývalý manžel se vrátil mezi živé. Miloslava Pleskotová (41) je exvdovou. Její bývalý manžel se vrátil mezi živé. | Blesk - Jiří Krušina

jesenik ( 29. května 2013 23:01 )

Bleskáči jste trapní. Vy víte co si "exvdova" prožila? Taky by jste nebyli nadšení. Že nenapíšete, že jeho matka lže a dělá z něj svatouška, že věděla že není mrtvej a proto se prohlášení za mrtvého tolik let bránila a jeho ženě dělala peklo. Megera by měla přestat házet špínu na druhý a kurdek pořádně si zamést před svým řádně za***ným prahem.

inocenta ( 29. května 2013 21:44 )

Nepotřebujeme džungli, neb ona je pomyslně tady všude.... Zloději se nemusí snažit například napodobit něší písmo,když jdou "nakoupit" na ukradenou platební kartu. Taktéž na stavebním úřadu, když nepoctivec někoho jiného podepíše, aniž by se vůbec snažil napodobit písmo, uspěje. Originál toho falza si dokonce může ponechat , stavební úřad se spokojí skopií. Tak to tady chodí. proto ten člověk mohl být 18 roků mrtvý a nemusel nikam do jižní Ameriky..

marie60 ( 29. května 2013 20:06 )

dobrotka ( 29. května 2013 19:43 )

pleskoni pisou clanky na kolene a cucaji si vse z prstu. nesmis vsemu verit

gabynaw ( 29. května 2013 19:37 )

 tak nejdrive tam pisete ze dcera mela rok a potom ze si ho matne pamatuje z detstvi ... noooooooooooooooooo tak to ma velmi dobrou pamet. Ja si treba z roku nepamatuju nic

Zobrazit celou diskusi