Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívka svolala párty přes Facebook: 100 lidí zdemolovalo byt jejích rodičů

Autor: ljš - 
28. května 2013
13:28

Tohle je noční můra každého rodiče! Matka Doreen G. (44) z německého Oebisfeldu odjela se svým přítelem na dvoudenní dovolenou k Baltu. Její dcera Lara využila příležitosti a přes Facebook sezvala na večírek asi 100 lidí. Šílená párty se však naprosto zvrhla a teenageři dům zcela zdemolovali.

Rozmlácená televize, bazén plný odpadků, rozbitý gril, polité zdi, prokopnutá střecha... Krásný a vkusně zařízený domek se proměnil ve smetiště.

Mladíci, kteří na párty dorazili, prý chtěli napodobit americký párty film Projekt X. Patrně proto hodili zahradní gril přes plot, vysypali popelnici do bazénu a postříkali stěny kečupem.

Práskla ji sestra

Lařina mladší sestra se už na tu spoušť nemohla dívat, a tak zavolala rodičům a vše vyzradila. "Naše třináctiletá Leonie nám volala z toho naprostého chaosu: Mami, všechno je zničené, vůbec to tu nepoznáte," vyprávěla Doreen novinářům.

Rodiče skočili do auta a jeli okamžitě zpátky. "Bylo to hrozné, můj první dojem byl jednoznačný - hnus. V mém domě bylo sto lidí, stěny potřísněné kečupem a vajíčky, všechno strašně smrdělo," popsala zděšená matka.

Účet

Policie zadržela několik účastníků párty, protože u sebe měli amfetamin. Jeden čtrnáctiletý mladík musel být převezen do nemocnice s podezřením na otravu alkoholem. A účet za "povedenou" párty? 10.000 euro (téměř 260.000 korun)!

pavlos67 ( 29. května 2013 06:31 )

Facebook je nejlepsi cesta jak si zkomplikovat zivot.Pokud jde o idioty,kteri jsou pres nej schopni nafilmovat a nafotit sve zazemi,dat adresu a vykecat vse o sve rodinne,pak si nasledne koleduji a to v nejlepsim pripade o vykradeni...

jahodove_ticho ( 28. května 2013 21:50 )

NOJO KLASICKÉ FEJSBŮČKOVÉ PlČE.. SNAD UKLÍZÍ DO DNES!

kacota ( 28. května 2013 20:34 )

U nás by to urobila jedna sobotná brigáda, v Nemecku na to budú volať štyri rozličné firmy - jedna bude upratovacia, druhá opravári, tretia nábytok, štvrtá od bazénov, piata záclony.. Sami nevedia doma ani pribiť klinec, za všetko musia platiť, tak preto toľko povyku Dcerunky budú musieť oželieť tábor na Rujane

jerry ( 28. května 2013 20:33 )

Zrno od plev.

cinderella1 ( 28. května 2013 19:37 )

Děti, jimž schází sebekázeň, jen málokdy vyrůstají jako dříví v lese, bez rodičovské disciplíny. Právě naopak, ve většině případů jsou právě tyto děti po celé dětství trestány často a krutě - dostávají facky, rány pěstí, kopance a výprasky rákoskou. Taková „disciplína" ovšem nemá žádný smysl. Je to totiž neukázněná disciplína. Jedním z důvodů, proč nemá smysl, je nedostatek sebekázně rodičů, kteří pak slouží svým dětem jako vzor neukázněnosti. Heslem těchto rodičů je: „Toho, co dělám, si nevšímej; poslouchej, co ti říkám." Tito rodiče jsou schopni se opít před svými dětmi. Někdy se před nimi bezohledně, nedůstojně a iracionálně hádají a napadají. Často se chovají hrubě. Nedodržují své sliby. Jejich vlastní životy jsou často zjevně neuspořádané a rozvrácené; pokusy takových rodičů vnést pořádek do života svých potomků se proto dětem zdají nelogické. Jestliže otec pravidelně bije matku,jaký význam pak má pro výchovu chlapce, jestliže ho matka zbije za to, že zbil svou sestru? Jaký význam pro něj bude mít, když mu řekne, že se musí naučit ovládat? V útlém mládí máme tu nevýhodu, že nemůžeme srovnávat, a proto se našim dětským očím jeví rodiče jako bohové. Když rodiče něco dělají určitým způsobem, domnívá se malé dítě, že se to tak dělat má. Pokud má dítě před očima rodiče, kteří se den za dnem chovají ukázněně, ohleduplně a důstojně a dokáží uspořádat vlastní život, pak získá hluboký niterný pocit, že tento způsob života je správný. Jestliže však vidí své rodiče žít den za dnem bez sebekázně a sebeovládání, získá hluboký niterný pocit, že se má žítprávě takto.

Zobrazit celou diskusi