Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohřbili trenéra (†32), který se zastřelil kvůli obvinění z pedofilie: Malí fotbalisté pro něj plakali

Autor: jad - 
29. března 2013
17:45

Záplavy květin, věnců a obrovský smutek. Tak vypadalo poslední rozloučení s Jaroslavem Bobčíkem (†32) z Milovic, který se přesně před týdnem zastřeli kvůli nařčení z obtěžování malých fotbalistů.

Vyprovodit oblíbeného trenéra na poslední cestě přišly desítky rodičů i s dětmi, které trénoval. Kluci v oranžových mikinách s nápisem Fotbalová škola Milovice plakali. Jaroslava měli moc rádi. Když z reproduktoru zazněla píseň skupiny Queen We Are The Champions a ozval se hlas Freddieho Mercuryho, slzám se neubránili ani dospělí. Nikdo, kdo byl v tu chvíli ve smuteční síni, nevěří, že by Jaroslav Bobčík byl schopný se k jejich dětem chovat jako pedofil.

Ušili na něj boudu?

Podle místních z Milovic bylo nařknutí z pedofilie bouda. „Po Milovicích se povídá, že pár lidí to upeklo v hospodě. Tam se prý domluvili, že když Bobčíka nedostanou na peníze, tak z něj udělají pedofila,“ říkají.

Prostřelil si hlavu

Bobčík, který pracoval jako městský strážník, se svým kolegům ztratil minulou sobotu. Po hodině a půl nalezli jeho tělo v lese u Milovic. Trenér malých fotbalistů prostě tak hrozivé napětí neunesl. Prostřelil si hlavu.

Video  Malí fotbalisté plakali na pohřbu za zesnulého trenéra  - Blesk - Jan Doležal
Video se připravuje ...

zadnice ( 30. března 2013 10:02 )

Vyšetřit a potrestat, ale tvrdě!!!

xsirax ( 30. března 2013 09:35 )

Přesně tak, doufám, že jim je ze sebe na blití. Nevím, jestli ještě existuje trestný čin pomluvy, ale jestli ano, měli by jít sedět. Dohnat člověka k sebevraždě by jim projít nemělo.

bodyss ( 30. března 2013 07:00 )

A přsně takový primitiva a ko.ko.ti bez koulí to na Jarka ušili. Ten kdo ho neznal tu píše takový blbosti. Za klávesnicí jste machři v reálu zkřivení mrzáčci. Nevěřím a nikdy neuvěřím, že by se zastřelil sám.Policie vyšetří prd, Milovická mafie sáhne do fondů a případ se uzavře.

dobrotka ( 30. března 2013 02:53 )

Proc se nechas vytocit?. Ceka jenom na to

dobrotka ( 30. března 2013 02:51 )

Vsimla jsem si, ze tuhle tvoji otazku naprosto ignoruje. Je prilis prima a konkretni

Zobrazit celou diskusi