Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena (†39) spáchala sebevraždu, protože byla stále vzrušená a musela hodiny denně masturbovat

Gretchen (†39) musela neustále onanovat a neměla kvůli tomu normální život. Nakonec spáchala sebevraždu.
Gretchen (†39) musela neustále onanovat a neměla kvůli tomu normální život. Nakonec spáchala sebevraždu.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
5. prosince 2012
20:16

Její stav zní možná jako neustálá slast, ale pro ni to bylo peklo. Gretchen Molannen (†39) trpěla poruchou, kvůli které byla neustále vzrušená a musela hodiny onanovat, jinak neměla klid. Žena to nevydržela a zabila se.

Gretchen z americké Floridy trpěla syndromem permanentního sexuálního vzrušení celých 16 let. Její stav znamenal, že pociťovala neustálé intenzivní sexuální vzrušení, které ji bez orgasmu vyrušovalo od normálního života. Tento stav není způsoben psychickými poruchami, nýbrž fyzickými.

Tlačítko, které nešlo vypnout

Jen týden před svou smrtí poskytla Gretchen rozhovor listu The Tampa Bay Times, kterému prozradila: „Před tím jsem měla tak odlišný život, teď ho tahle bestie převzala. Když mi bylo 23 let, objevila jsem tlačítko, které jsem prostě nemohla vypnout. Milovala jsem život, ale tohle mi ho zničilo. Tohle není život.“

Masturbování namísto práce

Gretchen se chtěla stát překladatelkou. Měla pro to ty nejlepší znalosti – mluvila plynule francouzsky, německy a španělsky.  Jenže její stav jí neumožňoval normálně pracovat. Na nic se nedokázala soustředit. Chvíli tak brala nejrůznější náhodná zaměstnání, než v roce 1999 přestala pracovat úplně. Místo toho trávila hodiny denně s vibrátorem v ložnici.

O sebevraždu se pokusila už třikrát

Těsně před smrtí umístila Gretchen na svůj Facebook bizarní foto, na kterém nosí plynovou masku. Není známo, zda se právě s její pomocí nějak zabila. Za minulý rok se ale zoufalá žena pokusila o sebevraždu hned třikrát.

Gretchen (†39) umístila těsně před sebevraždou na Facebook bizarní foto v plynové masce Gretchen (†39) umístila těsně před sebevraždou na Facebook bizarní foto v plynové masce | Facebook

louman ( 6. prosince 2012 20:03 )

já myslím ,že vypatlaný si tu jedině ty

e.44 ( 6. prosince 2012 11:47 )

Asi by se měli pisálci, nejen ti naši, dohodnout, co psát. Já četla že kvůli tomu přišla i o přítele. Jinak léčebný metody, co popisuje uzjsemtudlouho jsou spíš o logice a docela drsné, ale řekla bych, že pokud by nezabraly ty popisované abyss, o kterých už jsem také někde četla(s podivem že je amícký felčaři neznaj), asi bych ze sebe raděj operačně nechala udělat pohlavně nefunkčního tvora, než se sebevraždit.

boball ( 6. prosince 2012 08:23 )

Jestlipak zkusila antikoncepční pilule?Ty to zaženou spolehlivě

abyss ( 6. prosince 2012 00:47 )

Ještě bych dodala..ta antidepresiva se nepoužívají pro působení na psychiku, ale využívá se jejich vedlejších účinků, které snižují vzrušivost. To aby nedošlo k nedorozumění, když tak zdůrazňuješ, že se jedná o fyzické vzrušení, ne psychické.

abyss ( 6. prosince 2012 00:18 )

Vypadá to, že i zahraniční články nejsou příliš solidní, spíše také bulvár. Při syndromu permanentního sexuálního vzrušení dochází k samovolnému a trvalému sexuálnímu vzrušení, které ženy postižené tímto syndromem pociťují ve vaginách a toto vzrušení je nutí masturbovat. Jak je již delší dobu známo, tyto symptomy se dají mírnit pomocí antidepresiv a anesteziolockých gelů. Masturbace, kterou žena prováděla často, dlouho a intenzivně, je v případě tohoto syndromu kontraproduktivní. Dá se říci, že působí jako droga. Na chvíli po ní pocit vzrušení zmizí, ale posléze se objeví znovu a intenzivněji. Čím více a častěji k masturbaci dochází, tím je období úlevy kratší a intenzita následného pocitu vzrušení vyšší. Proto je jedinou skutečnou pomocí mírnění projevů a zdržení se masturbace a sexuálního styku.

Zobrazit celou diskusi