Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Toto je hrdina, který v Havlíčkově Brodě zastavil lupiče s granátem!

Martin Belec se ukázal jako pravý hrdina, když zadržel lupiče s granátem
Martin Belec se ukázal jako pravý hrdina, když zadržel lupiče s granátem  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
5. října 2012
12:37

Toto je muž, který neváhal riskovat vlastní život, aby zadržel maskovaného lupiče. Ten  přepadl pobočku ČSOB v Havlíčkově Brodě s granátem v ruce. Martin Belec (30) se však nebál a postavil se mu na odpor!

Lupič (54) z Klatovska se rozhodl, že banku přepadne s odjištěným granátem. Pokladní pohrozil, že ho odpálí. Ta mu pak po výhružce vydala více než sto tisíc. Nevšiml si však, že ho u vchodu zaregistroval právě Martin Belec, který si na něj počkal.

Přimáčkl ho k zemi

„Využil toho, že lupič na chodníku klopýtnul. Skočil na něho a přimáčkl ho k zemi. V tu chvíli už přijížděla na místo policejní hlídka,“ popsal situaci Blesku jeden ze svědků. Lupič pak Martinovi vyhrožoval, že granát odpálí, ale odvážný hrdina se nedal! Maskovaného muže pak držel až do příjezdu policie. Tak lupiče zatkla a zabavila u něj granát, pistoli a ukradené peníze.

russoo ( 7. října 2012 15:53 )

Hrdinů?Možná tento co pochází z obce Krucemburk okr.Havl.Brod, mezi ně rozhodně nepatří.Kdo ho zná tak ví, že se jedná o smažku, která v tu dobu pravděpodobně byla v rauši a nemá ani šajn co a kdy udělal .Hrdinství je někde jinde, hlavně tam kdy někomu chci pomoci při plném vědomí, když konám a hlava mě správně nefunguje jedná se ještě o hrdinství nebo důsledek dávky???

zelena.karkulka ( 5. října 2012 21:28 )

zelena.karkulka ( 5. října 2012 21:28 )

hrdinů jsou plný hřbitovy a banka to má pojištěný

napinak65 ( 5. října 2012 16:57 )

to je pravda,ale já jsem dodal,že v ten moment nekalkuloval,ale žil-cítil dělal,kolikrát za den něco vyvedem a vyjde to,v ten moment je to banalitka a jiný to udělá naposled.

gogo ( 5. října 2012 16:53 )

Souhlasím..

Zobrazit celou diskusi