Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Blesk našel záhadného manžela Parkanové: Tohle je pan Parkan!

Autor: Veronika Pukačová - 
13. července 2012
05:00

Stejně jako nikdy nikdo neviděl paní Colombovou, tak dosud málokdo tušil, jak vlastně vypadá manžel Vlasty Parkanové. Reportéři Blesku zajeli za ním, do Sezimova Ústí, aby se zeptali, jak vidí kauzu své ženy on. Výsledek? „Musím jít ke kontejneru s trávou, nechte mě,“ řekl Blesku.

Reportéři zkoušeli u domu Parkanových zvonit, nikdo však neotvíral. Pak se z husté zahrady vynořil muž – Zdeněk Parkan – a když viděl, že ho někdo shání, schoval se za keř. „Přeju vám hezký den,“ řekl a zmizel. Více štěstí pak měli u zadního východu ze zahrady.

Pan Parkan vyjel v montérkách a s rádiovkou na hlavě s vozíkem, na který chtěl dát dva pytle plné trávy a plevele. „Víte, co je to stalking? Já zavolám policii,“ křičel.

Snažili jsme se mu položit otázku, jak vnímá případ své manželky a to, že ji ve středu poslanci vydali policii.„Nebudu s vámi mluvit, nemám důvod. Vy jste drzá! Prosím vás, já potřebuju odjet ke kontejneru, přiváží ho sem jednou za 14 dní. Pokud to nevyvezu, bude to tu tlít a sousedi budou nadávat,“ řekl.Pak vyrazil a nikdo by býval neřekl, že tento člověk je opravdu manžel do předvčerejška místopředsedkyně Sněmovny se 140 tisíci hrubého měsíčně.

rukka ( 15. července 2012 19:00 )

proč myslíš že píšu, aby ji nechali bít, idiotnte???!!!! protože chci, aby ji mohli bít! to je čeština, co? hmmm, proto to píšu, abych se dočkal

veronikaveronika ( 15. července 2012 11:32 )

z pisatele článku v blesku o panu parkanovi mi bylo opravdu na zvracení.to, že lovíte lidi, jako zvěř, máte v popisu práce.je to hnusný, ale popravdě některý lidi by pěkně proprat potřebovali. domnívám se ale, že pan parkan to opravdu není. řešit člověka jen proto, že je manželem propírané paní parkanové...takovou práci může dělat opravdu jen člověk bez morálních hodnot.komentáře o nevhodném oblečení jen ukazují, že pan(í) reportér(ka) nikdy v životě nepracoval(a) a netuší, že normálně člověk při práci pracuje v pracovním oblečení, jako jsou tepláky. pan(í) reportér(ka) bude narozdíl od pana parkana slušně řečeno líný (líná) budižkničemu !

jity ( 15. července 2012 10:11 )

Bohužel to už je tak, nedavno se trefovali do celého pokolení od Rátha a nyní to odnáší Parkanová. Každý chvilku tahá pilku.

evelajn3 ( 14. července 2012 20:59 )

Dejte jim pokoj vy hyeny

anezat ( 14. července 2012 17:22 )

Zobrazit celou diskusi