Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zátah na borůvkové knedlíky: Policisté parkovali v zákazu zastavení

Autor: Tomáš Brych - 
22. června 2012
16:08

Policisté z Nového Jičína provedli zátah v jihlavské restauraci Gábí. A na koho měli spadeno? Na kynuté borůvkové knedlíky.

Hlad strážců zákona byl tak veliký, že služební auto museli zaparkovat v ulici Janáčkovy sady přímo pod značkou zákaz zastavení.

„Stáli tam nejméně půl hodiny. Tak se ptám, jak je možné, když normálního člověka tam trestají mastnou pokutou, naši ochránci si tu v klidu zaparkují. Doufám, že jim to jen tak neprojde,“ napsal čtenář s přezdívkou Hoochie z Nového Jičína, který policisty v akci vyfotografoval.

Fotky pohotového čtenáře, který je zaslal Blesku, zaujaly také vedení novojičínské policie. „Policisté zde neplnili služební úkoly. Řidič policejního vozu je podezřelý ze spáchání přestupku, a proto s ním bude vedeno kázeňské řízení v této věci,“ uvedl mluvčí policie Nový Jičín Vlastimil Bordovský.

jete ( 23. června 2012 10:06 )

....dovětek...oni podfukáři si měli za dvě hodiny pro korunky přicupitat

jete ( 23. června 2012 10:03 )

...no muži zákona jsou nepřekonatelní.Například mé tchýni volali nějací týpci,že její syn rozbil auto a nutně potřebuje větší obnos peněz.Ona jim slíbila peníze,ale přesto volala synovi,jestli nepotřebuje více.On ji ujistil,že je to podvod a zavolal policii.Ta okamžitě vyjela...musím chválit,ale jenom potud.Pánové přijeli v uniformách a zastavili SLUŽEBNI vůz přímo před vchodem.No není to bomba?????P.S......potom mám šoky,když opravdu někoho chytí....viz.nešeho doktora Dráta

dokudsezpiva ( 22. června 2012 21:10 )

Wow!Z NJ do Jihlavy na obed!A pak ze policie neni rychla!Zaparkovali auto,nasedli na ufo!

jirkulik ( 22. června 2012 19:13 )

surfer: blbečku, proč se jich zastáváš? Nezastávám - jenom to vysvětluji takovým jako jsi ty.

marketkatrnkova ( 22. června 2012 18:53 )

Ahoj lidi. Taky uz vas nebavi porad dokola poslouchat sefa? Ja ho treba naprosto nemuzu vystat a vcera mi kamaradka poradila stranky http://zkrat.me/78574 a myslim, ze sef se muze jit klouzat Kdyztak mrknete, treba to zaujme i vas, stejne jako cely nas kancl dnes

Zobrazit celou diskusi