Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Tohle s vámi udělají drogy: Šokující fotografie závislých Američanů

Autor: ljš - 
4. května 2012
12:31

Životy mnoha z nich už jsou ztraceny v nenávratnu. Americká policie proto zahájila masivní kampaň, která má od drog odradit zejména mladé lidi. Zveřejnili fotografie, které zachycují, jak závislost zdevastovala zevnějšek několika Američanů.

Fotografie závislých na metamfetaminu přitom policisté pořídili v rozmezí pouhých několika měsíců, v některých případech dokonce týdnů. Přesto jsou následky děsivé.

Vypadané zuby, prázdný pohled v očích, šílené účesy a zkažená pleť. To je jen pár výrazných znaků, které mají závislí na metamfetaminu společné. Užívání drogy navíc vede k agresivitě, depresím a sebevraždám.

inkanela ( 6. května 2012 17:46 )

no někdy jsou takto zbídačení i samotní pacienti normálních našich lékařů po dlouhodobém podávání směsic léků," baby to máte na a na to a na to a na to" babča pak vyndá škatulí jak největší drogovej dealer a začne poslušně polykat...to aby neumřela přece !

fiat ( 6. května 2012 12:38 )

Máme prvenství ve všech možných neřestech, tak všichni tak rozumní nejsou. Každý máme jiné citové vybavení, jinou chemii, a tak bych netvrdila, že se jedná o lidský odpad.

zelena.karkulka ( 4. května 2012 21:53 )

to je jasný

gevi ( 4. května 2012 20:44 )

Takovej lidí u nás znám plno. A třeba "jen" chlastají. Alkohol si své milovníky taky pěkně podepíše.

moiaza ( 4. května 2012 19:39 )

Smažky jako smažky. Jestli Americké, nebo naše, to je jedno. Je to odpad společností. Ta nejzrůdnější spodina, která nestojí ani za povšimnutí. Smutné je to, že je ještě někdo lituje. Já ne! Kdo chce kam, pomožme mu tam!

Zobrazit celou diskusi