Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jako sexy kočka a potetovaný svalovec se seznámili ve hře, vzali se i v realitě

Přestože nevypadají jako jejich avataři, láska jim vydržela
 (Autor: facebook.com)
Autor: INT, Zuzana Rathouská - 
30. dubna 2012
21:16

Marie (44) a Jay (41) se seznámili prostřednictvím svých sexy postav v počítačové hře IMVU. Postupem času se do sebe zamilovali a nerozdělila je ani realita.

Mariin avatar (vytvořená postava) byla sexy štíhlá kočka, Jayův zase potetovaný svalovec. Na počítačové obrazovce by z nich byl ideální hollywoodský pár. Ve skutečnosti však bylo všechno jinak.

Marie trpěla nadváhou, žila nudný život a navíc měla smůlu na partnery. Svou frustraci se rozhodla vyřešit tím, že začala žít prostřednictvím svého avatara virtuální život. Online chatu naprosto propadla. "Vytvořila jsem Bohyni, aby byla vším, čím jsem nemohla být v opravdovém životě - štíhlá, sexy a sebevědomá. Byl to způsob jak uniknout běžné dřině a já postupně začala preferovat svůj virtuální život před reálným," komentuje svou posedlost Marie.

Jayův avatar ji okamžitě zaujal. A její postavička zase padla do oka Jayovi. Začali si na chatu psát a zjistili, že si skvěle rozumí. Postupem času se do sebe zamilovali a prostřednictvím IMVU se zasnoubili. Po tomto kroku došlo k výměně fotografií.

Ani vstup reálného světa do toho jejich je nerozdělil. Naopak. Jay za Marií přijel na návštěvu a její dům už neopustil. Po týdnu, kdy se od sebe ani nehnuli, ji požádal o ruku. Nyní oba svorně souhlasí, že 3D chat už k životu nepotřebují, když mají jeden druhého.

zelena.karkulka ( 1. května 2012 18:40 )

vypadají jako by avatarům z voka vypadli nebo spíš odjinud

jahodove_ticho ( 30. dubna 2012 23:34 )

to je dobrej rozdíl ty jejich virtuální podoby ))) a Jay zřejmě neměl kde bydlet americkej dream páreček

Zobrazit celou diskusi