Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Po rameno v haj*lu! Slovák se zasekl v záchodové míse, lovil SIM kartu

Autor: šim - 
12. ledna 2012
12:24

Tak to je v haj*lu, jistě si řekl Slovák Ján (25), když se mu ruka zasekla v záchodové míse. Lovil v ní totiž „utopenou“ SIM kartu své přítelkyně. Pomohli mu až přivolaní hasiči. A hledaný předmět? Byl to vtip. Přítelkyně si pád karty do WC vymyslela.

Kuriózní nehoda se stala v Tekovských Lužanech v okrese Levice. Jánovi jeho přítelkyně se zoufalostí v hlase oznámila, že jí do záchodu spadla SIM karta z jejího mobilu. Po nevinném úsměvu si Ján jako správný gentleman sundal tričko a ponořil ruku do mísy.

Snažil se dosáhnout co nejdále, najednou se mu ruka v záchodě zasekla. Pokoušel se ji vysvobodit, ale nedařilo se. Proto se mladá dvojice obrátila na policii.

„Byli jsme přivolaní, abychom mu pomohli. Lili jsme mu na ruku litry fritovacího oleje, ale vyproštění se nezdařilo, proto jsme zavolali hasiče. Až jejich zásah byl úspěšný,“ řekl Novému Času Peter Podborský z místního policejního oddělení.

Hasiči si také vzali na pomoc olej. Několikrát ho nalili na ruku a spláchli a po několika pokusech uvíznutou ruku vysvobodili. Ján vyvázl pouze s lehkým podchlazením končetiny. V záchodě ji měl zaklíněnou přes hodinu. Zásah hasičů trval asi 20 minut.

„Už jsme zasahovali při nejrůznějších situacích, ale takovou kuriozitu jsme ještě neřešili,“ nechal se slyšet jeden z hasičů.

To, co se dělo poté, když záchranáři byt opustili, není jasné. Přítelkyně se mu totiž přiznala, že si celou věc s pádem SIM karty do toalety vymyslela.

milli.1 ( 13. ledna 2012 13:27 )

a utíkat jinam.... !

jakub-moravec ( 13. ledna 2012 09:08 )

Stačilo vzít kladivko a tu mísu rozbít. Slyšel jsem to na rádiu,že on se pak ještě divil,že při loučení mu hasiči nechtěli podat ruku

zelena.karkulka ( 12. ledna 2012 19:26 )

to by se muselo dezinfikovat-polít benzínem a zapálit

zelena.karkulka ( 12. ledna 2012 19:24 )

stačí když se nebude množit,protože to dítě by bylo chudák,takovou genetickou pálku dostat

milli.1 ( 12. ledna 2012 16:55 )

Na ten záchod bych nešla ani v případě potřeby, natož tam strkat ruku - - samá špína kolem !!!!

Zobrazit celou diskusi