Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Po provokující muslimce se svlékly i ženy v Izraeli

Autor: jos - 
21. listopadu 2011
12:18

Po muslimské bloggerce Magdě Elmahdy (20), která dva týdny před parlamentními volbami v Egyptě odhalila své tělo, se ke stejnému kroku odhodlaly i ženy v Izraeli. Nutno podotknout, že bez šatů vypadají židovky i muslimky vlastně úplně stejně.

Skupina izraelských žen se rozhodla, že odhalením nahých těl vyjádří podporu egyptské bloggerce. Nutno ovšem podotknout, že vedle Elmahdy je jejich fotka celkem nuda, protože vše, co dělá ženu ženou, je zakryto transparenty s nápisem Láska bez hranic či heslem Ukažte, že se nebojíte.

Dvacetileté bloggerce hrozí za porušení islámských zákonů 80 ran bičem. Právníci upozorňují, že ve vyhraněném případě může za urážku víry padnout i trest smrti, ale nepředpokládají to.

O panenství mě připravil mnohem starší muž

Elmahdy v rozhovoru pro CNN také vysvětlila, proč se svlékla. "Nešlo primárně o politický protest, ale prostě se stydím žít ve společnosti, kde je žena degradována na pouhý sexuální objekt a přitom muži nic o skutečném významu ženy neví," uvedla Elmahdy a dodala, že fotografování nahého těla považuje za umění.

V otevřeném rozhovoru také popsala, jaký má vztah k sexu a kdy přišla o panenství. "Sex je pro mě výrazem vzájemné úcty, která vrcholí láskou a vzájemným uspokojením. První sex jsem měla v 18 letech s mužem, který byl o 40 let starší, ale přesto jsem si to velmi užila. S druhým partnerem jsem dosud a jednou si ho vezmu," šokuje bloggerka svou upřímností.

hofihofi ( 21. listopadu 2011 17:29 )

ze se s nim zahazujes, provokuje a je hulvat, ani neumi to rici inteligentne, jen same vulgarismy i taci jsou

hofihofi ( 21. listopadu 2011 17:21 )

Izrael neni egypt, tam at se slikaji a nestane se nic moc. Ale byl by to hezkej nater vo?

hofihofi ( 21. listopadu 2011 17:19 )

ekran ty jsi jak male dite, ty vubec nevis jak tam zijou, odeprit sex by bylo posledni co by ta zenska udelala, a kdo by se po... tak to je ta zena, to bys videl jak by s ni zatocili, clovece to neno evropa

gogo07 ( 21. listopadu 2011 14:44 )

To jsou ti Islamisti - chlapi), co siri svoje pravdy po celem svete a vic a vic lidi jim to zere. Takova akce by byla lepci nez ten jejich džihád... Ekran Tohle se povedlo uz nekde v Africe ...

mesalina ( 21. listopadu 2011 12:54 )

copak to její tělo patří někomu jinému než jí samotné? může si s ním proto dělat co chce a odhalovat se jak se jí zlíbí

Zobrazit celou diskusi