Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

AAA AUTO zvýšilo v roce 2011 prodeje díky lepší nabídce a vyšší spokojenosti zákazníků

 (Autor: AAA Auto)
29. března 2012
00:00
Prezentace klienta: Toto není redakční text. Redakce Blesku nezodpovídá za jeho obsah

AAA AUTO, největší prodejce ojetých automobilů v České republice, ohlašuje mimořádně dobré hospodářské výsledky za rok 2001. Za úspěchem firmy je výrazně vyšší kvalita nabízených vozů.

Soustředíme se na pečlivě vybraná auta po prvním či druhém majiteli s nízkým nájezdem kilometrů, servisní knížkou, výborným technickým stavem a s jasnou právní historií. Takováto auta jsou velice likvidní a týká se jich minimum reklamací,” říká Anthony Denny, generální ředitel AAA AUTO.

Díky vyšší kvalitě nabízených aut a výbornému zákaznickému servisu, do kterého patří i centralizované call centrum, mohou zákazníci pocítit velký rozdíl mezi AAA AUTO a konkurencí, která pracuje s menšími objemy a méně proškolenými pracovníky.

“Za svůj výborný hospodářský výsledek musíme poděkovat hlavně našim zákazníkům, kteří se k nám stale více a více vrací. Během posledních 20 let jsme vykoupili a prodali více než million aut a máme zákazníky, kteří se vracejí pro své druhé či třetí auto opět do AAA AUTO. Spokojenost našich klientů vzrostla z 96,3 % v roce 2010 na 98,9 % v roce 2011. Počet reklamací klesl na 1%  ze všech prodaných aut. Toto jsou výsledky naší soustředěné činnosti v oblasti zlepšování procesů nákupu a prodeje a začlenění permanentního tréninkového programu pro zaměstnance, který vedl k výraznému zlepšením kvality nabízených aut a jejich likvidity,” zdůraznil Anthony Denny.

Rychlejší obrat díky lepšímu řízení nákupu a prodeje a zvýšená technická a obchodní efektivita jde ruku v ruce s maximální využitelností lidských zdrojů. Každý ze zaměstnanců AAA AUTO je plně soustředěn na své úkoly a ty vykonává s plnou profesionalitou. “Toto jsou hlavní faktory, které spatřuji za vynikajícími hospodářskými výsledky minulého roku. Naše společnost se stala synonymem pro spolehlivost, a nyní, kdy jsou výsledky na vzestupu, mají lidé dobrý důvod vracet se do AAA AUTO,“ uzavírá Anthony Denny.