Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Prožijte chuťovou extázi: Festival masa nabízí jedinečné gurmánské speciality

Autor: zufk - 
18. října 2011
10:00

BonyBony.cz Vám ve spolupráci s vybranými restauracemi a podniky po celé republice přináší Festival masa. V rámci festivalu máte možnost ochutnat speciality ze všech druhů masa připravené zkušenými šéfkuchaři.

BonyBony.cz vás zvou na Festival masa BonyBony.cz vás zvou na Festival masa | BonyBony.cz
Češi vždy věděli, jak si užít dobré jídlo. Už v roce 1516 bylo známo 18 ryze českých receptur. Mimochodem menu připravené na svatební hodokvas Rožmberků čítalo přes 15 000 položek nevyjímaje pávy a jiné lahůdky! S BonyBony máte dnes příležitost vychutnat si gurmánské lahůdky v rámci  Festivalu masa, který je zaměřen na různé druhy mas a jeho všemožné  úpravy.

V rámci tohoto festivalu budete mít možnost navštívit nejrozličnější  restaurace nejen v Praze, ale po celé České republice, které se specializují  na úpravu mas.

Začněme tradiční japonskou restaurací Sakura, ve které můžete ochutnat luxusní sashimi a sushi set čítající 30 vybraných kousků. V setu najdete plátky masa z čerstvých a pečlivě vybraných ryb, připravených tradiční japonskou metodou.

Užijte si Festival masa s BonyBony.cz
Restaurace Como si pro Vás připravila šťavnaté hovězí menu. Najdete v něm mimo jiné delikatesu v podobě pomalu dušeného hovězího lýtka s omáčkou z červeného vína Amarone. Gurmánský zážitek je zde umocněn příjemným prostředím a živou hudbou.

Užijte si Festival masa s BonyBony.cz
Festival Vás provede přes tradiční a našemu národu blízké receptury díky vlivu rakouské kuchyně. V restauraci Austria ochutnáte klasický vídeňský telecí řízek s tyrolským bramborovým salátem.

Můžete ochutnat delikátní přední kýtu Jamón Iberico dovezenou přímo z Andalusie. Tato kýta čerpá svou jemnou a vyváženou chuť ze speciálního chovu černých prasat, která díky dostatku pohybu a vyladěné stravě poskytují ten nejlepší masový zážitek.

Dopřejte svým chuťovým buňkám a sobě nezapomenutelné zážitky. Přibližte se gastronomickému nebi s top restauracemi po celé republice a zúčastněte se Festivalu masa, který vám za neuvěřitelně nízké ceny přináší slevový portál BonyBony.

Komerční prezentace

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi