Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Blázniví Japonci: Otevřeme pizzerii na měsíci

Autor: bali, INT - 
4. září 2011
10:10

Japonský řetězec Domino´s vydal bláznivé prohlášení, plánuje stavbu první vesmírné pizzerie a to na měsíci. Britskému tisku to potvrdil mluvčí společnosti Tomohide Macunaga.

První Pizza společnost, která prorazila do vesmíru, byla Pizza Hut. Poslala své výrobky posádce Mezinárodní vesmírné stanice (ISS). Samozřejmě nechyběla patřičná reklama a publicita projektu.

To společnost Domino´s ale zachází ještě o několik kroků dál. Chystá se postavit vesmírnou pizzerii a už dokonce představila i její architektonický návrh, podle něj by měla vzniknout pod povrchem měsíce!

Stavební materiál, potřebný na vybudování celého komplexu, by mělo přivézt až 15 raketoplánů. Celý projekt by měl stát 1,6 triliónů jenů (přes 100 bilionů korun). Vlastníci společnosti ale věří, že se jim náklady na výstavbu této utopické restaurace vrátí.

eillenn ( 4. září 2011 16:09 )

Tam bude narváno . Hlavně,aby ta pizza nebyla radioaktivní. Vlastně se není čemu divit. Celé Japonsko je zmítáno po sobě jdoucím zemětřesením,tajfuny,...tak nakonec z toho "kousku" země na Zemi nezbude kámen na kameni,tak proč se nelifrovat na sousední planetu????

hvezdar68 ( 4. září 2011 12:16 )

Pizza a la Lunochod

kozmix ( 4. září 2011 10:59 )

hlavně ať je jaderná a zku.rví ještě měsíc

e.44 ( 4. září 2011 10:49 )

Tak nevim. Že by opět ztraceno v překladu? Podle obrázků ta pizzerie rozhodně nemá být pod povrchem. Každopápně mi ty obrázky připoměly supr film Pluto Nasch

Zobrazit celou diskusi