Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka nutila dceru (6), aby ji natáčela při skupinovém sexu!

Ilustrační foto. Matka nutila šestiletou dceru, aby ji natáčela při sexuálních hrátkách se šesti muži
Ilustrační foto. Matka nutila šestiletou dceru, aby ji natáčela při sexuálních hrátkách se šesti muži  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
21. října 2011
08:03

Mladá matka (24) v americkém Dallasu si chtěla přivydělat natáčením porna. Nebránila se i praktikám, mezi které například patří skupinový sex. Ohavné na tom však je, že nutila svou teprve šestiletou dceru, aby ji natáčela, zatímco souložila se šesti muži najednou.

Žena žila se svým přítelem (ani jedno jméno nebylo z důvodu zachování anonymity dítěte zveřejněno) a malou dcerkou. Pro sousedy představovali šťastnou rodinku, i když jak později muž přiznal, z lásky s ní nebyl. Mladá matka mu napovídala, že je dívčin biologický otec.

O jejím pornu se dozvěděl náhodou. Ze třech nahrávek poznal, že natáčení probíhalo v jejich bytě. Okamžitě ji nahlásil na policii, která ji minulou sobotu zadržela. Hrozí jí 10 let za mřížemi a pokuta v přepočtu 170 000 korun. Nyní je ve vazbě, propuštění je možné jen na základě 850tisícové kauce.

Devčátko bylo zatím převezeno do náhradní péče. "Fyzicky je v pořádku, ale v takovýchto situacích je nutná terapie," řekla mluvčí sociální správy na odboru péče o dítě. Dodala, že zatím se prověřuje, jestli je někdo z příbuzných schopen o dívku se postarat.

kacota ( 21. října 2011 12:33 )

Boha čo je toto za svet zvrhlíkov..debilných ..

marie60 ( 21. října 2011 10:12 )

 Tfůůůůj takovým matkám, které nutí své děti do takových věcí.

Zobrazit celou diskusi