Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nesnáší Židy a zavraždila zamilovaného kluka (†16), díky Šalitovi je volná

Autor: INT, mivr - 
18. října 2011
16:57

Intrikami, přemlouváním a sliby přes internet donutila hezká Palestinka Amana Jawad Mona izraelského studenta Ofira Rahum, aby se s ní sešel. Pak ho nechala na odlehlém místě zastřelit. Teď je volná a užívá si pocit vítězství. Na svobodu jí pomohla výměna 1027 palestinských vězňů za izraelského vojáka Gilada Šalita.

Nebohý studnet Ofir Rahum se do Amany zamiloval a svolil, aby si dali schůzku v Jeruzalémě. Na internetu mu předtím žena psala, jak moc se na něj těší. "Nemůžu se dočkat středy," vzkázala mu dva dny před srazem. To bylo v roce 2001.

Chlapec plný důvěry a očekávání prvního milostného dobrodružství dojel ze svého rodného města Aškelonu autobusem na smluvené místo. Měli domluvené, že do pěti musí být zase doma u rodičů. To ještě nevěděl, že je to jeho poslední den v životě. Ofir nebyl jediný, se kterým si psala. Pouze tento mladík ale svolil ke schůzce.

Na nádraží ho v autě vyzvedla Amana. Okamžitě vyjeli po západním břěhu řeky Jordán. Po pár minutách dorazili na místo, kde už čekali dva stoupenci protižidovské organizace Fatah, což je hlavní palestinská politická strana a největší a nejdůležitější frakce Organizace pro osvobození Palestiny spojená s politikem Jásirem Arafatem, který před sedmi lety zemřel.

Nebylo v plánu ho zabít, tvrdí Amana

Muži Ofirovi nařídili, aby vylezl z auta, Když odmítal, jeden z nich ho zastřelil. Pak ho skupina odvezla na konec města Ramalláh, kde ho zakopali. Chlapce ale brzy našli tamní obyvatelé a vše nahlásili izraelské policii.

Amana u soudu tvrdila, že kluk neměl být zabit, ale znásilněn a propuštěn. Prý na protest proti chování izraelských vojáků k mladým Palestincům. Své spojence neprozradila, tak po nich vyšetřovatelé dále pátrají.

hofihofi ( 18. října 2011 18:57 )

A cocococo, znama historka, v nasi ceske divci valce - Ctirad a Sarka a bylo zo take.

Zobrazit celou diskusi