Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Z firmy ukradla 4,5 milionu na svatbu, šéfa tam pozvala!

Kirsty Lane zažila pohádkový svatební den. Kvůli pár hodinám, ale zřejmě poputuje do vězení.
Kirsty Lane zažila pohádkový svatební den. Kvůli pár hodinám, ale zřejmě poputuje do vězení.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, INT - 
1. září 2011
09:59

Britka Kirsty Lane (29) toužila po pohádkové svatbě. Přestože pracovala jen jako úřednice v malé firmě, svého snu se odmítala vzdát. Na svůj vysněný den si "půjčila" od svého zaměstnavatele. A pak ho na veselku pozvala. Teď ji majitel společnosti žaluje za to, že mu ukradla v přepočtu 4,5 milionu korun.

Kirsty měla takovou drzost, že svého šéfa Petera Suttona, kterého okradla, na svatbu pozvala. "Nic tak zářivého a luxusního jsem v životě neviděl, a to vždycky říkala, jak je chudá," popsal svatbu Sutton. Peníze dala za ohňostroj, harfenistku, saxofonistu, kouzelníka, dvě kapely, DJ, bar s pitím zdarma, bodypainting a všichni hosté měli speciální opeřené masky.

Nevěsta byla zadržena ve svém domě v Adlingtonu, zrovna když se s manželem hodlali vydat na svatební cestu do Mexika. Ze zpronevěřených peněz jí nezbylo vůbec nic. K soudu půjde 13. října. Zda ale Peteru Suttonovi všechno chudá úřednice, která si dosyta užila svůj královský den, vrátí, je ve hvězdách.


jahodove_ticho ( 1. září 2011 14:14 )

heeej nechápal sem než n amě vykoukla ta obludk az fotek. Ta fakt musela nad obřadem masturbovat už o dpuberty, protože tenhle typ ošklivek si spíš bere kočky z útulku než chlapa.. no každopádně IQ tykve: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2032154/Kirsty-Lane-stole-170k-boss-wedding-rumbled-invited- HIM.html

lipno ( 1. září 2011 11:25 )

Jak to souvisí s tématem? To u nás ve Frymburku bylo něco podobného, peněz zpronevěřil méně, ale šéf jedl a pil za svoje

Zobrazit celou diskusi